Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Obroda sportovních filmů


ikona
imf
stephen chow
 

V Hollywoodu se poslední dobou sportuje víc než dost. Nikdo se při tom sice netváří vážně, ale filmy jako Vybíjená, 40 mm zuřivosti nebo Ledově ostří nás znovu ujišťují o tom, že pohyb je prospěšný i bránici. Určitě si vzpomínáte na Shaolin Soccera od Stephena Chowa, který tuhle mánii trhlých filmů pojal velmi stylově. Je sice paradoxní, že to byl Asiat, kdo Evropanům vysvětloval, jak se hraje fotbal, ale kdo film viděl, ten určitě nelitoval. A právě Chow se teď chystá na něco hodně podobného v japonském prostředí.

Snímek bude zřejmě propagovaný jako nepřímé pokračování Shaolin Soccera, ale sportem číslo jedna tentokrát bude lakros. Ano, to jsou ti šílení lidé pobíhající na trávě s násadou od koštěte, která má na konci síťku, vrhající míč do branek a do protivníků (nebo protivnic). Hlavní hrdinka musí zachránit rodinné dojo a tak použije svých shaolinských schopností k tomu, aby se stala jedničkou v tomto netradičním sportu. A samozřejmě jí to začne vycházet, za vydatné pomoci vizuálních efektů a podpásového humoru. V hlavní roli by se měla objevit Kou Shibasaki, která v Battle Royale porcovala spolužáky jako velmi sexy dívčina jménem Mitsuko.

Ale stejně, lakros... ti Asiati mají šílené nápady. Dost se divím, že při tomto trendu nedošlo k restartu některých hokejových sérií (ne, už nechci vidět další Mighty Ducks, ale... hokej je vizuálně pro Hollywood jako dělaný). Já si tedy vystačím s proslulou volejbalovou scénou z Top Gunu. :) Tím se člověk může bavit třikrát denně. A jaký sport byste rádi na plátnech kin viděli vy?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace