Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Chcete Briana?


ikona
imf
disney
 

Hollywood je plný romantických komedií s happyendy, ale přiznejme si, že v reálu to ne vždycky končí v objetí s milovaným protějškem. Někdy to končí i v slzách a někdy to pro jistotu ani nezačne. To je věčný příběh hrdiny filmu Undateable, jehož licenci právě koupilo studio Disney.

Vychází ze skutečného životního příběhu Briana Wolfa, kterému se nikdy nedařilo vést rozumný soukromý život, což většinou zahrnuje i randění. Zjevně se do toho nikdy nehrnul a vystačil si se svými koníčky a prací. A když pak zjistil, že mu ujíždí vlak, všechny ženy jako by se mu vyhýbaly. Dokonce zkusil i jednu z největších seznamek vůbec a po dvouhodinovém vyplňování dotazníku mu bylo laxně sděleno, že je jedním z těch několika "vyvolených", pro které databáze nemá vhodného protějška. Brian to ale nevzdal a založil si webovou stránku Settle For Brian, kde mj. uvádí okouzlující seznam svých kladů a záporů. Co z toho bylo dál? To se asi dozvíte až v kinech.

Hollywood zjevně poslední dobou kupuje licence na dost banální životní příběhy. I když si Brianovy eskapády umím živě představit a vidím komedii plnou obskurních partií, které následně klepou Brianovi na dveře a ujišťují ho v tom, že to randění nebyl zas tak geniální nápad, dost nechápu, že na něco takového nepřišli dobře placení scenáristé sami. Víte, já jsem na dětských (nikoliv pionýrských! ;) táborech zažil takové věci, že by z toho byly tři filmy, ale nabídky od Ondříčka nebo Trošky ve schránce nemám. Možná bych si měl založit taky nějaké stránky a tam se dosyta vypovídat. Možná by to ve výsledku pozvedlo českou kinematografii. Proč vlastně ještě nikdo nenatočil film o filmových kriticích? To by se lidi dozvěděli věci. My totiž vážně nejsme normální. :)

P.S.: Franta Fuka nedávno udělal podobnou věc jako Brian, akorát s o dost větším nadhledem: "Seznamka".

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace