Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Norton jako Hulk...!


ikona
imf
comicsedward nortonhulk
 

Konečně do comicsu, Eddie? Už jsme tě ani nečekali. Vlastně... vůbec jsme tě nečekali! Kdyby mi někdo dal seznam hollywoodských herců, abych z něj vybrat pětici těch, kteří URČITĚ nebudou hrát v akčnějším a hlasitějším pokračování Hulka, byl by Norton někde mezi Peterem O'Toolem a Clintem Eastwoodem (i když u Harryho bych asi chvilku váhal :). Marvelu jednoznačně palec nahoru za faktor překvapení a vynikajícího herce, ale... neříkali nám předtím, že to bude méně dialogů a více "Hulk Smash"? Jak do téhle rovnice zapadá Norton? Ne že by si už nevyzkoušel pár odlehčených rolí (třeba v Loupeži po italsku), ale vždycky mi připadalo, že se v nich cítí trochu nesvůj a přeslapuje na místě, aby mohl svůj talent "ředit" v nějakých dramatických scénách nebo dlouhých monolozích.

Pod taktovkou Louise Leterriera se asi nedočká, což by nemuselo vadit. Právě proto asi tu roli vzal. Nabízí se však otázka, jak hodlá Marvel tenhle film prodat fanouškům? Chápal bych to přes slavného režiséra nebo herce, ale Norton v hlavní roli zřejmě nepřesvědčí fanoušky 25. hodiny, aby se vydali na film se zeleným monstrem, které ve volném čase praktikuje hod daleký s helikoptérami. Připomíná mi to klasickou americkou hlášku: Stupid. Brave, but stupid. Za pár měsíců uvidíme, jestli Avi Arad nešlápnul vedle. Po castingových překvápcích u Iron Mana je to další nečekaný krok, kterých je v dnešním upjatém Hollywoodu pohříchu málo. Jen doufám, že Marvel ten svůj půlmiliardový majetek, vyčleněný na comicsové filmy, nerozfofruje během tří let. To by žánru určitě neprospělo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace