Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Shia oficiálně v Indym


ikona
imf
harrison fordshia labeouf
 

Genialita internetových špionů dosahuje vrcholu a vy čtenáři si tak můžete vychutnat mnohem zábavnější situace než před lety. Je to sotva pár týdnů, kdy se poprvé objevila informace o tom, že Shia LaBeouf bude hrát ve čtvrtém Indiana Jonesovi. Všichni tomu uvěřili, protože co je psáno, to je dáno a začali hlasitě nadávat a spílat. Shia se po pár dnech objevil před mikrofony a naznačil něco ve smyslu: "O ničem nevím, nikdo mě s nabídkou neoslovil. Kéž by to udělal." Poslední věta byla buď sofistikovaný sarkasmem a Shia měl smlouvu v kapse, nebo naťukla castingové machry u Lucase. Shiův komentář ale uklidnil davy a všichni si šli po svém, tj. nadávat na další kauzu.

Mezitím se začalo obsazení čtvrtého Indiana Jonese plnit zajímavými jmény ve vedlejších rolích - Ray Winstone, Cate Blanchett a zřejmě i John Rhys-Davies (stále ještě se těší dobrému zdraví). Shia si mezitím začal získávat srdce fanoušků díky filmům jako Disturbia a především Transformers. S těmi Spielberg zahájil obrovskou reklamní kampaň (stačí se podívat na poslední klipy) a navíc se k životu probudila i třetí Mumie. Bylo třeba spojit příjemné s užitečným a zatřást šachovnicí. Shia LaBeouf byl tedy oficiálně ohlášen jako jedna z hlavních postav v novém Jonesovi. Ještě není jisté, zda bude hrát přímo Indyho syna nebo jenom mladého pomocníka, ale troufnu si tvrdit, že fanoušci to teď berou s mnohem větším klidem, protože už to přece věděli.

Nakolik je to promyšlená marketingová taktika (ti pidimužíci v kravátách umějí být po čertech vynalézaví) a nakolik evoluce bonzáctví, které se ve filmové žurnalistice poprvé rozrostlo s nástupem Harryho Knowlese (Ain't It Cool News) na scénu, o tom lze dlouze spekulovat. Tak či onak se v posledních měsících bonzuje víc a víc, takže byste měli věřit i těm největším šílenostem. Víte co říkaly naše babičky: Na každém šprochu, pravdy trochu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace