Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pořiďte si McFlyovy tenisky!


ikona
imf
back to the future 4
 

Nové boty už bych potřeboval. Po jednom nočním výšlapu kopcovitého terénu v okolí Braníku (rád bych na tomto místě vysvětlil řidičům pražského DP, že když se teda přeřizuje čas o hodinu dopředu, že to teda platí pro všechny :) jsem oddělal milované noname tenisky za 299,- a jsem teď nucen nosit neméně milované bílé adidasky. A maminka říká, že bílou nosit nesmím, protože bych jí nestíhal čistit, pač furt šlapu do... no radši popojedem od mých starostí ke starostem amerických geeků. Těm dělá vrásky, že firma Nike ještě nezačala s vývojem Nike Air bot, které jsou k vidění v druhém Návratu do budoucnosti. Tento unikátní model má speciální autopřezky, které fungují jako samoutahovatelné "tkaničky" a samotná bota se navíc umí přizpůsobit tvaru a velikosti vaší nohy.

To je přece geniální koncept. Bylo by potřeba vyrábět jenom jediný model a konečně by to bylo "air" ve všech směrech. Podle většiny rozvědek ale Nike na podobném konceptu zatím nepracuje, což je mimořádně zneklidňující, protože rok 2015 se blíží a to je dámy a pánové rok, ve kterém bychom tyhle boty měli nosit v běžném provozu. Auta by se také měla hromadně předělávat na vznášedla a skateboardy by se KONEČNĚ měly proměnit v hoverboardy. Kde jsou tyhle technologie? Proč vyhazujeme každoročně miliony korun a dolarů za zbytečnosti jako "ještě lepší aviváž pro vaše ještě bělejší prádlo". K čertu s tím, já se chci vznášet. A hned. Pokud to cítíte stejně, nakráčejte sem a podepisujte! To by bylo, aby nebylo. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace