Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Johnny Storm v Iráku


ikona
imf
chris evans
 

Chrise Evanse nemůžu dostatečně vychválit. Udělal jsem to v recenzi, udělal jsem to v rádiu a udělám to i tady. Ten kluk mě překvapil. Nevím do jaké míry je to zásluha Dannyho Boylea, ale už to pro mě není jen Johnny Storm z Fantastické čtyřky - hláškující "macho" navlečený do těsného trikotu (ale proč ne, když už mu ty svaly praskají ve švech :). Je pravda, že teď si zkazí pověst účastí ve druhé Čtyřce, ale Evans hledá nové výzvy a vážnější role. Jednou z nich by mohl být voják navrátivší se z Iráku, kterého si Evans zahraje v novém filmu Under the Blue Sky pod režijním vedením Marka Pellingtona (Miluj bližního svého).

Snímek vypráví o partě sedmi kamarádů z Iráku, kteří si těsně před koncem mise slíbí, že pokud někdo z nich zemře, ti ostatní se vypraví za jeho rodinou a "dají poslední sbohem", i s ujištěním ve stylu "váš syn bojoval statečně až do posledního dechu a zemřel bezbolestně". Hollywoodské klišé velí, že po takhle slavnostních slibech je většina jednotky rozprášena po všech čertech. Jejich auto zasáhne bomba. Nic statečného a rozhodně nic bezbolestného. Evans se vrátí domů do Států a jeho život je v troskách. Skrz dno láhve však zahlédne půvabnou dívku a všechno do sebe opět začne zapadat. Ve stínech jeho duše na něj ale pořád čeká ten dávný slib. Je třeba se vydat na cestu. Smířit se s padlými kamarády. A především sám se sebou.

Velmi zajímavě vypadající drama bude točeno za peníze nezávislých sponzorů, které momentálně Mark Pellington trpělivě "ukecává". Pokud všechno půjde jako na drátkách, padne první klapka už v září. Evans si jinak na nedostatek práce nemůže stěžovat. Momentálně se chystá natáčet drama The Loss of a Teardrop Diamond s Bryce Dallas Howard a také namluvil Caseyho Jonese v animovaných celovečerních Želvách Ninja. Pracovitý chlapík.

p.s. Obrázek u článku je dnes výhradně pro uživatelky. :) Ale on Chris na internetu moc jiných fotek nemá...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace