Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hvězdy nad Sin City


ikona
imf
antonio banderasjohnny deppsin city 2
 

Robert Rodriguez právě s Quentinem Tarantinem vrhá do kin Grindhouse, což krom jiného znamená, že přípravy Sin City 2 už jsou zase v plném proudu. Rodriguez už pár týdnů debatuje s Frankem Millerem a nadhazuje mu další kamarádíčky, které by rád do noirového nářezu obsadil. O Rachel Weisz už jste slyšeli, možná také víte, že v příběhu tentokrát bude hrát mnohem větší roli postava Rosario Dawson, ale najde se místo i pro pár zbrusu nových tváří. A koho z Robertových kumpánů jsme ještě neviděli? Ne, Daryl Sabara ani Alexa Vega nehodlají přispět svojí troškou do mlýna, mluvíme tu o Antonio Banderasovi a Johnny Deppovi. Fíííha.

Zatímco u Banderase chápu Rodriguezovo sebevědomí (ne že by měl Antonio kromě mluvících koček do čeho píchnout), v případě Johnnyho Deppa bude rád, když z toho vymáčkne celodenní cameo spojené s noční chlastačkou. Depp je na roztrhání a v následujících letech už to s jeho rozvrhem bude jen a jen horší. Je pravda, že Rodriguez plánuje premiéru až za rok a může si Deppa "půjčit" během zdlouhavé postprodukce, ale jeho sliby velké role mi připadají trochu odvážné. Nezpochybňuji jejich kamarádské pouto, ale z téhle role Johnnymu miliony nekoukají a čas jsou jak známo peníze.

Depp měl mimochodem zájem už o roli Jackie Boye v prvním filmu, ale byl vázán evropským natáčením Libertine, které kolidovalo s tím Rodriguezovým. Uvidíme, zda to vyjde tentokrát. Ti dva by byli určitě příjemnou ozdobou filmu, ale spíš než na korálky by se měl Rodriguez soustředit na niť. Tempo příběhu a jeho plochost, částečně vyvolaná všudypřítomným voice-overem, byly největším mínusem prvního dílu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace