Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Alien Quadrilogy od MovieZone


ikona
Cival
alienmoviezoneredakcetrailerzone
 

Mnozí z vás si už zvykli namáhat si - každým pátkem počínaje - mozkové závity s naším kvizem. Někteří z vás se dokonce naučili doplňovat si jeho prostřednictvím svoji DVDtéku. Ani po uplynutí dalších tří měsíců, během nichž se trailerový kvíz úspěšně přesunul spolu s námi z TrailerZone na MovieZone, na téhle tradici nehodláme nic měnit, což nám ukládá milou povinnost oznámit nad rámec klasických týdenních výher tři libové DVD perly pro nejlepší luštitele příštího čtvrtletí. Ano, chápete správně. Po trilogiích Star Wars a Back to the Future se bude protentokrát soutěžit o Alien Quadrilogy, kterou doplňuje našlapaný dvojdisk Batman začíná a pohodová komedie Zahulíme, uvidíme. Snad to pro vás bude dostatečná motivace... :-)

S novými výhrami se logicky pojí i povinnost vyhlásit tři vládce uplynulého kvartálu. Vaše ovace by protentokrát měly směřovat uživateli killerzeli, jenž zvítězil ukázkovým stylem start - cíl, pročež jsou tři Návraty do budoucnosti zaslouženě jen a pouze jeho. Druhý flek a s ním spojený Pád Třetí říše si bez větších potíží pohlídal Rastr a díky bodu z posledního kvizu si může třetí MrHlad připravit v polici místo na DVD se Školou ro(c)ku. I čučení na Kouzelný kolotoč se (jak sami jistě vidíte) může vyplatit. Tak jen do toho a hodně štěstí při louskání našich příštích video-oříšků.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace