Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Emile, já ti fandil!


ikona
imf
speed racerwachowski bros.
 

A nejen proto, že po nocích očumuješ Elishu Cuthbert (vlastně hlavně proto :). Těch pár roliček, ve kterých ses objevil, stačilo k tomu, abych pochopil, že máš charisma i talent. A teď to pochopili i Wachowští. Budeš další Vyvolený. Budeš Speed Racer.

Měl bych asi psát o tom, jak se Tom Cruise pod vedením Bryana Singera pokusí zabít Hitlera (nějak takhle), ale o tom dneska píše i Právo, takže zkusíme něco žhavějšího. Wachowští už si totiž pár měsíců patlají scénář ke kompletně CGIčkové adaptaci slavné japonské mangy Speed Racer a Joel Silver jim hodlá do kapes nasypat miliony dolarů, aby na oplátku inkasoval další filmovou revoluci. Podaří se Wachowským ohromit svět i napodruhé?

Kdo viděl alespoň jednou Matrix, ten nemůže pochybovat o jejich schopnostech a jestli máte náladu a cestu k našim sousedům, můžete se o tom přesvědčit sami, protože natáčet se nebude ve staré dobré Austrálii, ale pro změnu ve starém dobrém Německu. Nepočítejte ovšem s tím, že by kolem vás na dálnici prosvištěl Emile Hirsch v nadzvukovém sporťáku. Točit se bude komplet v ateliérech a veškerá auta ve výsledném filmu budou triková. Díky tomu by však měla být schopna neuvěřitelných věcí, které si nelze domyslet. Z bullet-time efektů žije Hollywood dodnes, čeká nás něco zbrusu nového? Rád bych tomu věřil. Emile Hirsch je každopádně fajn volba - sympaťák, umí hrát Dušíny i Vadery (stačí ho ostříhat dohola, dát mu naušnici a nechat ho zkřivit obočí) a určitě nestojí moc peněz. Tedy jako herec. Samozřejmě (to je za tu Elishu, Emile)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace