Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Frank Miller chce režírovat. Hned!


ikona
imf
frank miller
 

Obrovský úspěch 300 otevřel dveře a comicsový guru Frank Miller se rozhodnul do nich vrazit nohu, než je zas někdo zabouchne. Během příprav jeho další comicsové adaptace jménem Ronin (informovali jsme) tak vzkázal Hollywoodu, že by si rád zarežíroval. Ne že by nebyl spokojený se Sin City a 300 (ostatně u Sin City je uveden jako asistující režisér), ale absolutní tvůrčí kontrola láká každého duchovního otce a Miller zjevně stihnul během poflakování na place hodně odkoukat.

Je vcelku pravděpodobné, že studio nakonec kývne a Millera pustí k válu, protože 300 prožívá úspěch, který byl Sin City odepřen. Fanboy film konečně vydělal VELKÉ peníze... vzpomeňme si na Sin City - obrovská kampaň, velký internetový cvrkot, ale ve výsledku undergroundový comics s eRkovým ratingem, což zajistilo cca 74 milionů dolarů na amerických tržbách. 300 se stejnou výbavou vydělala stejné peníze během pouhých tří dnů! A na to producenti slyší.

Těžko říct jaké trendy to do hollywoodské továrny přinese, ale hlavouni studií umějí být štědří a pokud má Miller v rukávu další esa, dají mu ještě rádi nějakých 40 milionů, aby je vynesl na stůl. Jeho režisérský talent je sice otazníkem a mám pocit, že z těch smrtelně přesných comicsových adaptací, kde se proti sobě dají comicsová a filmová políčka poměřovat mikrometrem, bychom mohli velmi rychle "vyrůst", ale dokud to funguje tak si držme palce. Teď se ale bude Miller muset rozhodnout. Chtěl natáčet adaptaci Eisnerova comicsu The Spirit, ale pokud by měl dostát svým slovům o tom, že "svůj příští comics by si už konečně rád natočil sám", pak zřejmě bude muset dát přednost Roninovi. Stejně ale tipuji, že má teď nejvíc práce s tím, aby přesvědčil chlápky z Legendary Pictures, že ke Třístovce opravdu žádný sequel neexistuje a ani ho nehodlá napsat. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace