Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Expres do pekla...


ikona
imf
sequel
 

...právě přijel na druhou kolej. Pravidelný příjezd: každý druhý pátek, pravidelný odjezd: kdykoliv vkročíte do oblíbené videopůjčovny a vyberete něco naslepo. ;) Hollywoodská studia se nás rozhodla zničit direct-to-DVD snímky nevalné kvality, které se snaží svůj béčkový původ zakrýt alespoň známou značkou. Proto se teď i v českých krámcích toulá Za nepřátelskými liniemi 2: Osa zla (ano, sequely lze vyrábět i k prokazatelně průměrným a zapomenutým filmům) a spinoffů Prciček už by se jeden nedopočítal. Než začneme s dalším výkladem, prohlédněte si tři exempláře. Všechny uvidíte v dohledné době na našem trhu.

Warneři, Universal a teď už i Paramount. Jenže zatímco ostatní zachovali alespoň trochu piety a rozhodli se rušit jen méně známé "mrtvoly", Paramount si se svým bagrem nehodlá vybírat. Jednou už má knihovnu plnou známých titulů, tak proč jim definitivně nezmrvit renomé, co? Tentokrát je peklo nefalšované, protože mezi uvažovanými videosequely je pár titulů vybízejících k fanouškovské revoltě:

Policajt v Beverly Hills - Eddie Murphy se dost možná svého dalšího kinohitu nedočká a Paramounti strčí sérii rovnou na video. S někým mladším, hezčím a ukecanějším.

Krokodýl Dundee - Jestli je ještě Paul Hogan "pojízdný", vůbec bych se nedivil, kdyby na to kývnul. Ostatně už třetí díl má všechny příznaky videofilmu (příliš dětí, příliš barev, příliš špatných vtipů).

Bouřlivé dny - Filmy o NASCARu mohou být sakra výnosné, i když Colea Trickleho si dnes pamatuje málokdo. Bez dvojice Tony Scott a Tom Cruise se bude tahle věc prodávat těžko. Chce to nějakého skutečného závodníka do hlavní role.

Top Gun - To si snad... ne, Jime, nedělají. Druhý Železný orel? Třetí Železný orel? Bojím, bojím.

Drtivý dopad - Omlouváme se, spletli jsme se, odkliďte trosky Bílého domu, za rohem je další asteroid. A tentokrát už vás trefí, pane prezidente.

Horizont událostí - Paule Williame Scotte Andersone! Tohle si nezasloužíš ani ty. Definitivně ti vykuchají nejlepší film kariéry. Uteč z planety, zachraň si ty zbytky pověsti, co ti ještě zůstaly.

Tváří v tvář - Udělejte to a kupuju si letenku. Ne nadarmo jsem viděl Jay and Silent Bob Strike Back dvacetkrát. Já se převléknu za Cage, Kocour za Travoltu a rozsekáme vám ten plac na hadry.

Duch - Už mi docházejí síly. K tomuhle klidně svolím... a přibalte si k tomu ten sequel k Neslušnému návrhu. Jestli vám to Crichton dovolí.

Škola ro(c)ku - Anebo víte co? Rozmyslel jsem si to. Táhněte do háje... a rychle... než vám zabodnu do zadku elektrickou kytaru a pustím do ní trochu víc šťávy, než by vám bylo příjemné.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace