Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Scorsese v rytmu hip hopu


ikona
imf
martin scorsese
 

Zlatí plešouni jsou rozdaní a studia se teď budou přetahovat o vítěze. Martin Scorsese byl v poslední pětiletce nebývale aktivní a má hned několik rozdělaných projektů. Teď k nim dost možná přibude další. William Monahan totiž pro Paramount Pictures připravuje scénář s názvem The Long Play, který zmapuje víc než čtyřicetiletou pouť dvou přátel napříč hudebním průmyslem, od dob RnB až k současnému hip hopu. Přirozeně půjde hlavně o vztahy a intriky v hudebním průmyslu a hudba tu bude až v druhém plánu, nicméně i tak to zní velmi zajímavě a všichni víme, že tyhle velkolepé toulky časem jdou Martymu pěkně od ruky. Scorsese už s Monahanem projednával detaily příběhu, ale ještě se musí rozhodnout, jestli dostane přednost před druhou Skrytou identitou o které se teď přirozeně mluví nejvíc. Pokud dostane snímek zelenou, objeví se mezi jeho producenty mj. i Mick Jagger, který stojí u zrodu celého nápadu.

William Monahan si teď na nedostatek práce rozhodně stěžovat nemůže. I kdyby mu nevyšla druhá Skrytá identita, bude psát remake hongkongské gangsterky Confession of Pain, která pochází od stejného tvůrčího týmu (Andrew Lau/Alan Mak) jako Infernal Affairs (předloha ke Skryté identitě). V hlavní roli filmu by se měl objevit Leonardo DiCaprio (to už skoro zavání pásovou výrobou, Leo obstará všechny hongkongské gangsterky, z nějaké přece Oscar kápnout musí :). Rýpavé komentáře stranou: Bylo by fajn, kdyby si to tentokrát Andrew Lau odrežíroval sám a nemusel se trápit s výrobou béčkového thrilleru The Flock s Richardem Gerem v hlavní roli.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace