Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Scorsese má děti rád


ikona
imf
adaptace knihymartin scorsese
 

Šokováni? Měli byste vědět, že pro Martyho je sezóna 2006/2007 obdobím velkých změn. Natočil svůj první remake po patnácti letech, pravděpodobně získá svého vůbec prvního Oscara a teď se navíc poprvé vrhne do filmu pro nejmenší diváky. Nebo spíš nejmenší čtenáře, protože se jako obvykle jedná o adaptaci knižní klasiky. The Invention of Hugo Cabret je dílem Briana Selznicka a Warneři ji koupili proto... prostě protože se dobře prodávala. :) Hlavním hrdinou je dvanáctiletý chlapec, který bydlí v prostorách železniční stanice, někdy na přelomu 19. a 20. století. Jeho otec je kurátorem v muzeu, kam občas zabloudí velmi zajímavé exponáty. Jeden z nich svému synovi ukáže těsně před svou záhadnou smrtí. Jedná se o robota, který byl prý sestrojen k doručení velmi závažné zprávy. Jak ho ale aktivovat? Chlapec se rozhodne přijít robotovi na kloub, protože tuší, že právě on souvisí s úmrtím jeho otce. Vrhne se tak po hlavě do největšího dobrodružství svého života.

Scorsese projevil o knihu eminentní zájem a zcela jistě by to pro něj bylo něco úplně nového. Nesmíme však zapomínat, že má ve svém hledáčku i další velké projekty jako Silence nebo Last Duel, o kterých jsme informovali již dříve. V pozadí také doutnají sequely ke Skryté identitě, které by se v případě oscarové žně mohly dostat do popředí warneráckého zájmu. Železo se musí kout dokud je žhavé a divák se musí ždímat, dokud z peněženky místo slámy koukají stodolarovky.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace