Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Meg Ryan podvede Hollywood!


ikona
imf
meg ryan
 

Áááno, bulvární titulky už jsme tu dlouho neměli, stejně jako Meg Ryan, která se pozvolna uklidila do ústraní. Teď se ale všechno změní a dávná hvězda romantických komedií se po boku Williama H. Macyho objeví v malém filmu, který si střílí z hollywoodské mašinérie.

The Deal je adaptací stejnojmenné satirické knihy Petera Lefcourta a vypráví o producentovi (William H. Macy) a zástupkyni studia (Meg Ryan), kteří spolu vyrobí zoufalý plán. Macymu se přitom zrovna tak dařilo. Studio mu odklepnulo stomilionový rozpočet na adaptaci akčních vylomenin jakéhosi britského premiéra z devatenéctého století (tomu říkám sci-fi) a jeho kariéra se tak znovu mohla rozeběhnout na plné obrátky. Všechno se ale zhroutí ve chvíli, kdy představitele hlavní role někdo unese. Macy se rozhodne ukecat půvabnou zástupkyni studia k tomu, aby spolu natočili za svěřené peníze úplně jiný, dost možná ještě úspěšnější film. A tak se za zády studia rozeběhne velkolepá záškodnická akce.

Zní to dost zmateně, ale také hodně v duchu Martinova Bowfingera, což je film, který se mi přes všechny jeho nedotaženosti celkem líbil, hlavně díky několika přesně trefeným hollywoodským brňavkám. Režiséra Stevena Schachtera sice vůbec neznám a rozpočet osm milionů dolarů odkazuje film do těžké nezávislosti, ale o to spíš bychom se mohli dočkat odvážného útoku na hollywoodskou svrchovanost. Jestli se tedy povede scénář, to je první a poslední věc o kterou se u takového projektu můžete opřít.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace