Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bitva o Star Trek


ikona
imf
jj abramsstar trek
 

Když se dva perou, třetí se směje. A my se budeme dneska smát. Na americké publicistické scéně totiž propukla bitva dvou velkých zpravodajských webů a to je vždycky záležitost u které se vyplatí číhat. Není divu že jedním z aktérů je server Harryho Knowlese Ain't It Cool News. Tihle týpci se totiž rádi pohádají s každým. Tentokrát to ale vypadá, že mají pravdu. Co je ve hře? Nejnovější celovečerní Star Trek, pravdomluvnost J.J. Abramse a čest všech ostatních.

Server Latino Review totiž před několika dny prohlásil, že Abrams možná ze Star Treku vycouvá a bude pro Paramount natáčet snímek s tajemným názvem Cloverfield. Harryho server kontroval tím, že jsou to kecy (za starých dobrých časů by se sáhlo i k ostřejším výrazům ;). Latino Review kontroval tím, ať se jde Harry vycpat. Harry se naštval a zavolal přímo Abramsovi (konexe nad zlato), který potvrdil, že zrovna hraje pexeso s královnou Borgů. A je to. Tedy vlastně není, protože Latino Review si trvá na svém, zatímco Harry přišel s úvahou o tom, že Cloverfield je tajné označení nového Star Treku. Není neobvyklé, že mají projekty podivné názvy, pod kterými se vypisují castingy nebo které se lepí na kopie putující do kin. Omezí to tak nálety fanoušků a zabrání to všemožným spekulacím.

Během celé přestřelky se však zapomíná na podstatnou věc. Všichni totiž mluví o tom, zda bude Abrams režírovat. Jedna strana řve ano, druhá řve ne, ale sám Abrams to vždycky označí tak, že "na jedenáctém Star Treku dělá". Oficiálně je potvrzeno zatím jen to, že bude psát scénář a produkovat. O režii zatím nepadlo ani slovo - on ani Paramount to nikdy nepotvrdili, takže tu možná všichni mlátíme nesprávnou rybu a Abrams zamává projektu při odevzdávání finálního scénáře.

Osobně mi je volný jak Abrams, tak Star Trek, takže jsem v pozici bavícího se diváka a ke spokojenosti už mi chybí jen popcorn a rozlícený Harry, telefonující Abramsovým rodičům, aby odpřísáhli, že jejich syn chodil do pionýra. Protože bez toho "čestný pionýrský slovo" neplatí. A jen tak na okraj... Abrams může tahat za nos fanoušky Lostu, může mlžit s Mission: Impossible, ale... příznivce Star Treku naštve jenom jednou. JENOM JEDNOU. ;)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace