Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cruise a Stiller pátrají...


ikona
imf
adaptace knihyben stillertom cruise
 

Na první pohled netradiční herecká dvojice přichází s adaptací velmi tradiční (i když českým publikem zřejmě nedocenitelné) detektivní série Hardy Boys. Ta se vyskytuje v mnoha jazykových mutacích a nabízí nepřeberné množství (no dobře, je jich asi 400) dobrodružství dvou bratrů, kteří žijí ve fiktivním městečku Bayport a pomáhají místnímu policejnímu oddělení řešit nejrůznějí zločiny. Detektivní nadání mají po tatínkovi, který se taktéž živí vymáháním zákona a jsou to takoví Dušínové, až to není hezké. Vlastně jsou tak čestní, že si z nich všichni neustále dělají srandu. A Ben Stiller samozřejmě nechce zůstat stranou. Jeho nápad má název The Hardy Men a je částečně poctou a částečně i parodií na zmíněné dětské detektivky. Hrdinové už vyrostli a do jejich kalhot by měl skočit právě Stiller a jeho dlouholetý kamarád Tom Cruise. Pokud vlastníte DVDčko s M:I-2 mohli jste je vidět v akci v humorném kraťasu Mission: Improbable, ale Hardy Men jsou pro ně vůbec první celovečerní spoluprácí. Stiller chtěl Tomíka navézt už do Tropical Thunder, ale Katie zřejmě byla proti.

Kdo to bude režírovat? Člověk který stojí za posledním Stillerovým hitem a jehož jméno skloňujeme poslední dobou podezřele často. Jenže co naděláme, Shawn Levy zkrátka umí v pokladnách kin roztáčet peníze a tak se na detektivní komedii vrhne hnedle po dokončení comicsového Flashe. Termín natáčení je předběžně stanoven na letošní říjen, takže máte spoustu času přečíst si některou z paperbackových povídek, nebo se kouknout na comicsové zpracování, vychutnat si pár otravných televizních filmů z kanadské produkce a kouknout na jednu z nedávných epizod South Parku, která tenhle fenomén taktéž paroduje.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace