Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Stopování vychází z módy


ikona
imf
tržby
 

A producentům nového hororového remaku by to mohlo trochu vadit. Stopař se usadil až na čtvrtém místě s 8 miliony dolarů. Vzhledem k nízkým nákladům Bayovy manufaktury na strašidelné obrázky to asi není žádná tragédie, ale nebudu daleko od pravdy, když řeknu, že se očekávala spíš suma dvojnásobná. Inu, není každý den posvícení a když je, tak se koláčů každý jednou přejí.

Pro tanečníky ze Stomp the Yard a Stillerova hlídače z Noc v muzeu to ale zjevně neplatí. Rodinný hit se otřepal z porážky a rozdal si to s černošskou peckou ve velkém stylu. Byl to hubený víkend a tak první a druhé místo dělí pověstný vlásek (13.3 vs 13 milionů). Přesto se nic nezměnilo a tanci stále patří nejvyšší příčka. Zbytek žebříčku už je pak víceméně nuda, ve které došlo k několika škatulatům zejména díky Zlatým Glóbům. Vítězové se rozeběhli do více kin, poražení naopak ustupují ze slávy i z Top Tenu (platí zejména pro Krvavý diamant). Kdo na soškách nejvíce vydělal? Jednoznačně třetí Dreamgirls, které se stihly přehoupnout i přes debutujícího Stopaře. Poprvé se v žebříčku rozkoukává také Pan's Labyrinth (i když nevyhrál, producenti zjevně cítí, že teď je ta poslední šance ho odpromítat se solidním výsledkem) a Královna (raketový nárůst na 1500 kin) a těsně za branami desítky pak zůstal Innarituův Babel. Ani jeden z filmů zřejmě nevydělá majlant, ale artová příměs aktuálního žebříčku je hodně znát. Uvidíme co předvedou do budoucna Warneři s Eastwoodovým Letters from Iwo Jima, který se zatím krčí na konci druhé desítky (s pouhou třístovkou kin).

Ani další týden nepřinese nějaké extra vzrušení. Je pravda, že Carnahanova vypalovačka Sejmi eso! a další z řady trapných parodií, Epic Movie mají šanci na první pozici v žebříčku, ale rozhodně to neznamená vysoké tržby a zaplacené rozpočty. Spíš to bude takový malý zázrak. Akční horor Blood and Chocolate, ve kterém pobíhají vlkodlaci můžeme snad i přeskočit a komedie Catch and Release s Jennifer Garner působí spíš jako vata a titul, se kterým si producenti nevěděli rady. Finanční nuda tedy bude mít pokračování a z toho by mohly těžit oscarové snímky. Nominace jsou za dveřmi.

Kompletní žebříček najdete zde.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace