Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Farrell si dá voraz...


ikona
imf
colin farrell
 

Ale naštěstí ho při tom budou snímat kamery. Ne, nejde o žádnou poťouchlou reality show, nýbrž o černočernou komedii In Bruges, která je celovečerním debutem Martina McDonagha. Ten vyhrál Oscara za svůj kraťas Six-Shooter (jeden z mála kraťasů u nichž jsem usnul :) s Brendanem Gleesonem v hlavní roli a teď se může opravdu radovat, protože kromě něho získal do filmu i Colina Farrella a např. Clémence Poésy ze čtvrtého Harryho Pottera. Britové holt drží pospolu, když jde o export nových talentů.

Jak napovídá název, snímek se bude odehrávat v belgickém Burgesu, kam si dva elitní zabijáci (Farrell a Gleeson) přijedou odpočinout po náročné fušce. Doporučil jim to jejich šéf (Ralph Fiennes) a všechno vypadalo fajn, dokud se Farrellova postava nezamilovala do místní dívky (Poésy - nenechte se zmást, už je jí čtyřiadvacet), což naštve řadu domorodců, včetně jejího bouřlivého přítele. Dvojice nájemných vrahů ale nemůže dělat příliš rozruch, protože se ve městě natáčí film a navíc není tak úplně zvyklá na místní kolorit. To je příčinou mnoha (prý) zábavných situací, při kterých už snad neusnu. :)

Colin nedávno dotočil nový film s Woodym Allenem (Cassandra's Dream) a také policejní drama Pride and Glory podle scénáře Joe Carnahana. Když tak koukám na obsazení In Burges, skoro mi připadá, že si bude muset zahrát v nějakém z následujících Potterů, aby nekazil partu... Poésy, Fiennes i Gleeson už si svoje postavy v čarodějnické epopeji odkroutili, čeká tam nějaká i na Farrella? Napovězte, věrní čtenáři. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace