Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hasiči z Jackass


ikona
imf
jackassmadonna
 

Madonna sice slíbila, že už před kameru nevleze, ale to jí nebrání v páchání zla jinde. Všemocný dolar z ní dělá vlivnou producentku a když si ukáže na nějaký ten projekt, většinou ho dostane. Tak jako se to povedlo s Hosed. Mírně kontroverzní název (hledejte ve slangových slovnících ;) nese komedie od partičky, která byla pečená a vařená v televizní show Jackass Johnnyho Knoxvillea. Ten si dost možná v tomhle filmu střihne cameo, ale prim budou hrát Steve-O, Chris Pontius a Wee Man. Kdo zná, ten chápe, kdo nezná, bude trpět později. Zápletka je velmi prostá a týká se hasičů, což je poslední dobou vděčná komodita žánru, stačí připomenout I Now Pronounce You Chuck and Larry.

Hlavním hrdinou filmu je mladý dobrovolný hasič, kterého starosta "za odměnu" pošle na ten úplně nejhorší okrsek. Právě tam potká pobudy z Jackass a rozhodne se z nich udělat tu nejlepší hasičskou jednotku ve městě. Dál už to určitě znáte sami, takže jenom doplním, že obsazení onoho dobrovolníka ještě vyřešeno není a můžeme se tak bát, čím to producenti v čele s Madonnou ještě hodlají trumfnout. V přehledu spoluviníků překvapivě není MTV, nýbrž televizní stanice HBO. Ani to by však nemělo filmu zabránit v tom, aby v Americe vydělal rozumné peníze a následně skončil v nejzapadlejších regálech českých videopůjčoven. Když si vzpomenu na některé akcičky z televizního Jackass, tak z toho mám snad i radost.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace