Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

NBC chystá řadu nových seriálů


ikona
imf
seriáltelevize
 

Nejhorší poldové ve městě, partička dospívajících tajných agentů, robotická žena a možná přijdou i mluvící hranolky. NBC letos opravdu startuje ve velkém stylu a razítkuje povolení hned pro tři hodinové piloty. Pokud uspějí, čeká je klasický osud - první šest epizod, bedlivé sledování ratingů a možná i celá první sezóna, pokud se nenechají sežrat konkurencí.

Fort Pit nebo-li "Díra" je o tom nejhorším newyorském policejním okrsku, který si umíte představit. V Brooklynu se střílí ostošest a každý výjezd může mít na sobě znamení lebky se zkříženými hnáty. Nikomu se sem příliš nechce, takže je na stanici objevují především neposlušní policajti, které sem vedení poslalo za "odměnu" a pak zelenáči, kteří neměli dostatečně vlivné kamarády, aby se dostali na lepší štaci. Mottem není Sloužit a chránit, nýbrž přežít. Seriál je sepsán podle zkušeností skutečného newyorského poldy. Pilot režíruje Peter Tolan, který si odkroutil jiný newyorský seriál - Rescue Me - pojednávající o hasičích.

Chuck vychází z dílny autorů populárního teen seriálu O.C. Zjevně už je přestalo bavit pozlátko Kalifornie, ale nechtějí se pustit atraktivní věkové kategorie. Jejich novinka se proto bude hemžit perspektivními mladými lidmi, kteří si vydělávají dost netradičně - jsou tajnými agenty. Těmi opravdovými, co vyhazují do vzduchu budovy a po nocích rozebírají jaderné hlavice, ne těmi, co říkají, že dělají u CIA a pak celý den zadávají do počítačů hypotetické balistické křivky nějakých raket v jižním Kurdistánu.

Třetím odklepnutým projektem je remake seriálové legendy ze 70. let jménem Bionic Woman. Osobně nechápu, jak chtějí autoři něco tak béčkového dnes prodat zhýčkaným seriálovým divákům, ale naštěstí jde o jejich peníze a ne o moje. V původním seriálu je umírající hlavní hrdinka zachráněna tím, že jí vědci totálně rozeberou a pak složí ve formě cyborga. Stává se z ní oficiálně první fembot. Takový kousek technologie nelze nechat jen tak pobíhat po supermarketech a proto brzy přijdou na řadu smrtelně nebezpečné mise usilující o dobro lidstva. Nutno dodat, že seriál je feministickým klonem starší záležitosti The Six Million Dollar Man, který byl... hmm... o tomtéž v mužském vydání.

A ty hranolky? Ty se pro změnu chystají na DVD. Kultovní psychedelický seriál Aqua Teen Hunger Force se po šesti letech od uvedení dočkal celovečerního zářezu. To víte, přesvědčit producenty o tom, že seriál o trojici superhrdinů, které tvoří mluvící hranolky, shake a karbanátek, prostě potřebuje oslovit víc lidí, to není nikterak jednoduché. Budu se modlit, aby se tahle ujetost objevila i na českých pultech.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace