Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Indy za bukem?


ikona
imf
george lucasharrison fordsteven spielberg
 

Vypadá to, že jsme v troubě. Cival neprozřetelně v jednom redakčním vzkazu použil ironickou hlášku o nekonečnosti příprav čtvrtého Indiana Jonese a rozpoutal tím kolotoč netušených rozměrů. Hned jak to George Lucas dočetl, zavřel se na záchod, kde na jeden zátah dočetl kompletní scénář filmu a definitivně uznal, že by to teda šlo natočit, než ho dožene všemocná artritida. V dvaašedesáti už si přece jenom nemůže moc vyskakovat, podobně jako o dva roky starší Harrison Ford. Proto zřejmě Lucas do novinářů hustí moudra o hereckém filmu plném záhad a překvapení.

Nechci být zbytečně skeptický, protože jak jsme se s některými kolegy shodli, tyhle filmové návraty poslední dobou vypadají docela slibně. Stallone se šestým Rockym docela zabodoval, čtvrtá Smrtonosná past nevypadá úplně jako špatný vtip a Indiana Jones 4, ačkoliv má podobnou pověst jako Duke Nukem 4ever v herním byznysu (hra, kterou si zřejmě nikdo nikdy nezahraje ;), může stále ještě profitovat minimálně ze Spielbergovy účasti. Steven i na stará kolena moc dobře ví, co dělá a nebude si chtít zkazit image hitmakera.

Natáčet se začne v průběhu příštího roku a premiéra se chystá v květnu 2008. V ten den bude muset Cival přehodnotit své chápání nekonečna. Zatím ale neříkejme hop, dokud jsme nepřeskočili. Definitivně tomu uvěřím, až padne první klapka.

p.s. Fordův obrázek u článku je z Mladého Indiana Jonese z roku 1993. Hrál tam padesátiletého Indyho a byl to snad poslední okamžik, kdy bych mu tu roli s radostí dal. Kdeže ty loňské sněhy jsou...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace