Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Televizní Tipy: 25.- 31.12. 2006


ikona
Mr. Hlad
radiotv tipy
 

Tak máme to za sebou. Zákeřní kapři se svými smrtícími kostmi neuspěli, dárky jsou rozbaleny a rozděleny na zábavné (DVD), praktické (kredit) a povinné (fusekle) a televizní koloběh pohádek začíná ztrácet na intenzitě. Pokud ale chcete strávit příštích sedm dní před televizí, raději si k tomu otevřete nějakou flašku. Až na pár výjimek nás totiž čeká recyklace starých osvědčených hitů a na samotný závěr roku si televize připravily takovou nabídku, že je snad lepší opít se už několik hodin před půlnocí.

Za mikrofon se tentokrát usadil opět imf a opět jsme ho v tom nechali samotného. Naštěstí v tom jsme víceméně nevinně, protože nás nečekaně zradila technika a i přes veškerou naši snahu musel chudák všechno zvládnout i napodruhé sám. Pevně doufáme, že v příštím roce už se nám podobné problémy vyhnou a snad nám tohle „testování za pochodu“ odpustíte. První lednový týden už se nám snad podaří všechny chyby vyladit a začneme rok 2007 s plnou parádou i v rámci televizních tipů. I když, možná taky ne... ;-)

TV TIPY 25.12. - 31.12. 2006

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace