Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Lara vrací úder?


ikona
imf
tomb raider 3
 

Vzpomínáte na Laru Croft z Tomb Raidera? Že už jenom matně? Inu, sláva je pomíjivá. Letos však slavná archeoložka slavila úspěch návratem na výsluní v posledním díle nekonečné herní série (Tomb Raider: Legend) a čeká jí i přechod na novou generaci konzolí. To podnítilo debaty o možném třetím filmu. Je pravda, že předchozí snímky držela nad vodou především Angelina Jolie a dvojka si na sebe horko těžko vydělávala, jenže Lara Croft je prostě horké zboží a tak Paramount už najal scenáristu, který by měl vymyslet, kam se virtuální sexbomba tentokrát vypraví.

Zároveň se ale šušká o tom, že by se v hlavní roli už nemusela objevit Angelina Jolie. Eidos coby autor hry s ní sice předem počítá, ale od dob prvních dvou filmů uplynulo moře vody a studio prý uvažuje o jakémsi restartu série, po vzoru Supermana, Batmana nebo poslední bondovky. S novou (levnější) herečkou by chtěli natočit věrnější adaptaci bez laciných legrácek a o trochu podobnější klasickým jonesovkám. Zní to až příliš růžově, ostatně PR materiály už takové bývají. Velké šance bych ale vzkříšení téhle filmové série nedával. Paramount bude mít maximálně čím zaplnit koš, pokud se herní Lara nevzpamatuje a nezačne znovu přitahovat miliony hráčů. Obávám se však, že teenageři už z ní poněkud vyrostli a přidávání dalších a dalších hrudníkových centimetrů na tom nic nezmění.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace