Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rambo vás pošle k Pánu


ikona
imf
rambosylvester stallone
 

Na šestého Rockyho se v redakci celkem těšíme. Trailery vypadají fajn, Sly se v posilovně neflákal a sám potvrdil, že pětka byla špatná a že chce její téma zpracovat znovu a líp. Velké otazníky se však vznášejí nad jeho dalším projektem - čtvrtým dobrodružstvím ultimátní bojové mašiny jménem John Rambo.

V předchozích novinkách už jsme vás seznámili s dějem, místem natáčení a přísnými pravidly thajských filmařů. Nic z toho by Johna nemohlo zastavit před starou dobrou guerillovou akcí. Ale co Nejvyšší? Na toho je i M-60tka krátká.

Těžko říct, jestli je to snaha svézt se na aktuální náboženské vlně, která včera vyhnala na surfové prkno i Paula Verhoevena, ale Stallone najednou začal vysvětlovat, že čtvrtý Rambo není jen o návratu k akční klasice. Jde o Rambovo mentální procitnutí. A nebude to o stavění lešení na thajských chrámech, jako ve třetím díle. Tentokrát by měl být Rambo skutečně mužem míru a Sly dokonce podotknul, že jeho myšlenky, které ho bezprostředně dohnaly až k natáčení nových projektů, vedl sám bůh. Čtvrtý Rambo by tak krom jiného měl být i poselstvím o tom, jak vnímají boha lidé v různých částech světa.

Když podobně mluví jakýkoliv z členů hollywoodské režijní smetánky, přičítám to jednoduše vysoké penetraci biblí na americkém kontinentě (alespoň jedna do každé rodiny), ale u Stalloneho je to přinejmenším překvapivé. Vždyť ten klučina ani nikdy nebyl v žádné z klasických hollywoodských sekt. S Tomem Cruisem nebo Johnem Travoltou se nestýká, na kafe ke Gibsonovi nechodí, tak co se to děje? Nezbývá než se modlit, aby se ty názorové spory vedly převážně prostřednictvím střelných zbraní. Ehm, řekl jsem modlit? Neberte mě doslova. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace