Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mrtvý brouk, dobrý brouk...


ikona
imf
sequelstarship troopers
 

Ochránci hmyzu mohou být klidní, nehodlám jim šlapat po oblíbených škvorech. Tady jde o trochu větší potvory z Hvězdné pěchoty. Ta se k nám vrací už potřetí v historii. Poprvé to zkusil v roce 1997 Paul Verhoeven a jeho svérázná adaptace Heinleinova románu vyvolala lehké rozpaky (v naší redakci pro změnu těžké nadšení). Na druhý, direct to peklo díl by nejraději všichni zapomněli, protože šlo o veleslabou televizárnu. Teď to Sony zkouší znovu a do hlavní role se vrací Casper Van Dien. Chcete vědět víc?

Sehnat Van Diena pro Sony nebyl problém. Po náboženském Omega Code a malém štěku v Ospalé díře opět zaplul do televizní škatulky a nijak svého úspěchu v hlavní roli Verhoevenova prvního dílu neuvyžil. Ve dvojce se vyprávěl jiný příběh a tak přizván nebyl, ale trojka nám znovu nabídne Johnnyho Rica. Je starší a zkušenější, dost možná připravený rozhodnout dlouholetou válku s brouky. Federace má totiž novou zbraň a ráda by konečně vztyčila prapor vítězství. Rico je jedním z nejschopnějších velitelů a tak povede rozhodující útok. I brouci však mají pod krovkami pár trumfových karet.

Třetí díl by měl režírovat Ed Neumeier, scenárista jedničky a dvojky nebo např. Robocopů. Bude to pro něj režijní debut, ale vzhledem k tomu, že celý film sponzoruje ze svých peněz, může si to dovolit. S tím souvisí i zlověstná visačka direct to video. Doufejme, že za deset let technologie pokročila natolik, že budou masové akční scény vypadat alespoň tak dobře jako ve Verhoevenově verzi. Je to naivní představa, ale pokud ji odkopnu do kouta, automaticky přestanu mít o projekt zájem. ;)

Natáčet by se mělo už v prosinci a Sony definitivně odklepla produkci, takže se Starship Troopers 3 objeví někdy během příštího roku na pultech. Bůh s námi.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace