Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Šmoulovatá trilogie


ikona
imf
animovanýsmurfs
 

Bude to jako Pán prstenů v animované podobě! Podobně optimistickými výkřiky plýtval producent Jordan Kerner, který je šéfem preprodukce nového celovečeráku o Šmoulech. Jeho plány s modrými trpaslíky nejsou malé a věří, že svět Šmoulů bude mít u diváků stejný úspěch jako dreamworksácký Shrek. Musíte brát všechny tyhle hlášky o velkofilmovosti trochu s rezervou, protože Kerner odpřísáhnul, že v rámci přípravy musel opakovaně zhlédnout všech 234 epizod původního seriálu a to je něco, co by zamávalo s každým mozkem.

Vyjednávání práv pro Hollywood trvalo neuvěřitelných pět let, ale nakonec se Kerner s majiteli licence dohodnul a rovnou upletl příběh pro tři filmy! V renderovaném CGI provedení se tu setkáme se všemi důležitými postavami. Já osobně si pamatuju jen taťku Šmoulu, Šmoulinku a proradného Gargamela. Fanoušci prý chtějí, aby ho namluvil John Lithgow (je mu i částečně podobný) a Kerner by jim to moc rád splnil. Trilogie se bude věnovat jeho osudům od A do Z, stejně jako původu legendárního šmoulího lektvaru. Prostě to bude takový Pán prstenů namodro. Z téhle vize mi naskakují pupínky na celém těle, takže vás nechám, abyste o tom popřemýšleli a zatím běžím do lékárny. Snad na to existuje něco spolehlivého.

p.s. Pokud Kernera někdo nezastaví, doporučuji v létě 2008 kromobyčejnou ostražitost. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace