Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Brosnan zpět v tajných službách


ikona
imf
pierce brosnan
 

Pierce Brosnan se několikrát nechal slyšet, že ho James Bond už trochu nudí a rád by vyskočil ze škatulky (většinou šlo o okamžiky, kdy se zrovna hádal s producenty o vyšší honoráře). Teď se mu to povedlo, ale smokingu se asi nezbaví. Stačí si vzpomenout, jaké týpky hrál v přestávkách mezi bondovkami - elegantní zloděj Thomas Crown, mírně zlotřilý agent MI6 v Agentovi z Panamy nebo o něco méně elegantní zloděj v Když se setmí. Dokonce i v nedávném Matadorovi hraje Brosnan elegantního zabijáka, který v sobě má hodně ze slavného tajného agenta. A teď když už velkou roli převzal jeho nástupce, Daniel Craig, to stejně vypadá, že se vrátí ve starém balení. Zahraje si totiž hlavního záporáka v romantické komedii Stu vs. Spy.

Děj je až prostoduchý a zjevně se jedná o snahu svést se na popularitě špiónských filmů. Stu je trochu bojácný mladík, který se po dlouhých měsících vztahu konečně odhodlá požádat svojí dívku o ruku. Všechno vypadá ideálně - dovolená na exotickém ostrově, spousta zábavy, už jenom vychytat ten správný okamžik. Stu má ale smůlu. Na opačném konci ostrova totiž zrovna relaxuje slavný tajný agent, který právě poněkolikáté zachránil svět a hledá teď za odměnu nějaké rozptýlení. Bondgirl mu v náruči nezůstala a tak se zakouká právě do Stuovy přítelkyně. A tak začíná zdánlivě nerovný souboj o srdce pohledné dívky...

Bude to pro Brosnana jakési symbolické rozloučení s bondovskou škatulkou, nebo je doživotně odsouzen do rolí bezchybných elegánů (pokračování Aféry Thomase Crowna je též na cestě)? Uvidíme. Stu vs. Spy nicméně vypadá na komediální tuctovku, která se snad až příliš podobá Mojí superbejvalce (i špióni jsou svým způsobem superhrdinové). Nečekám zázraky, ale pokud se toho chopí nějaký šikula, mohla by to být docela zábava.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace