Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pitt má problémy s délkou


ikona
imf
brad pitt
 

Tedy délkou svého filmu. Samozřejmě. Jako by nestačilo, že jeho western The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford má nesnesitelně dlouhé jméno, teď se v něm bude zhusta stříhat, protože jeho tříhodinová délka se testovacímu publiku příliš nezamlouvala. Producenti trochu zpanikařili a pro jistotu odsunuli premiéru o půl roku, aby s finálním výsledkem ještě trochu zakouzlili. Ultradlouhá dramata se ale opět dostávají do módy, viz Skrytá identita od Martina Scorseseho nebo Babylon Alejandra Gonzáleze Inárritua, nicméně např. Zaillianovo drama Všichni královi muži v kinech absolutně propadlo a mnozí to připisují i přestřelené stopáži.

Tři hodiny jsou zkrátka tři hodiny a producenti se bojí nejen usínajících diváků, ale také toho, že se díky velkorysé stopáži prodá o poznání méně lístků (za den se stihne odpromítat méně představení). Je pravda, že u třicetimilionového snímku od nezávisláka Andrew Dominika (Brad Pitt zjevně hrál jen za chleba a vodu) jsou to trochu nadbytečné starosti, ale i tak se nůžky filmu nevyhnou. Sichr je sichr. Schválně nám prozraďte u jakého filmu jste naposledy usnuli vy... u mě vede Smrt v Benátkách, Pes Fotbalista - Evropský šampionát a Vesnice. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace