Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vrátí se Bryan Singer k X-Menům?


ikona
imf
bryan singercomicswolverine
 

Chystá se čtyřka? Kde? Proč? Kam? Ne, hlavně se uklidněte. Zaprvé je v tom trochu háček a za druhé nepřinášíme žádnou zaručenou informaci. Jen velmi zajímavou spekulaci, která pochází přímo z úst Bryana Singera. Ten už před několika měsíci oficiální návrh Foxů na režii X-Men 4 odmítnul, protože tak nějak tušil, že bude plně vytížen druhým Supermanem (tohle zbožné přání se mu nakonec splnilo). Co ale takový Wolverine? To vypadá na kapku komornější a z dějového hlediska i zajímavější projekt. A tady už Bryan není ve svých tvrzeních tak jednoznačný. Přece jenom pomohl Hughu Jackmanovi na svět a Wolverine je i jeho dítětem. Chtěl by být u jeho dalších osudů a tak naznačil, že pro adamantiového trhače by si snad pár měsíců vyhradil.

Všechno záleží na tom, jak moc by lezl do zelí Supermanovi. Pokud se ale povede vyladit termíny, mohl by se kruh uzavřít a Singer by zas jednou vládnul X-Menímu universu. Jeho osoba by jistě k filmu přilákala řadu původních herců a především fanoušků. Samotné studio si musí dobře uvědomovat, že Singer je magnetem pro hardcore fanoušky. Na druhou stranu mamutí tržby třetího dílu dokazují, že není nenahraditelný. Wolverine je ve své podstatě hotovým projektem a scénář Davida Benioffa sklízí poměrně pozitivní ohlasy (nejen od Jackmana ;). Singer je ale jen jednou z mihotavých možností. Včera jsme psali o tom, že projekt hledá režiséra, takže se podobných zpráv jistě objeví hned několik. Nelze však popřít, že tahle zní asi nejlákavěji.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace