Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Po večerce se nestřílí!


ikona
imf
rambosylvester stallone
 

Něco v tom smyslu vzkázaly thajské úřady Johnu Rambovi. Čtvrtý díl s ultracool názvem Rambo IV: In the Serpent's Eye se sice začne natáčet už v lednu a dvouměsíční pobyt tvůrců přinese do thajských pokladen příjemných 5.5 milionu dolarů, ale přesto se místní úředníci opatrně ptají, jestli to hodlá Sly roztočit jako za starých časů. Žádné explodující ruské vrtuálníky a neřiditelné tanky zjevně po setmění nikdo trpět nebude, ať už v ulicích města nebo někde za kopcem.

Natáčet se bude v hlavním městě Bangkoku, ale také v Chiang Mai a Chiang Rai (ne, nejsou to dvojčata :). Revoluce v Thajsku už proběhla, takže jediná vojenská vozidla by měla patřit filmařům, přesto si chtějí úřady ohlídat, aby nikde nedělal Stallone bordel a podle zpráv v tamním tisku očekávají div ne třetí světovou. Ke štábu bude přivelena peruť ekologů, kteří zajistí, že Hollywood nezkřiví v thajské džungli ani jediné stéblo a že John Rambo po cestě na plac nebude laserovým pohledem sestřelovat makaky ze stromů.

Je trochu paradoxní, že podobně opatrná prohlášení vydává země, která světu před pár lety nadělila nejnovější model bojového mixéru, za jehož asistence praskají kosti, explodují mozky a bělají vlasy (těm šťastnějším). Jmenuje se Tony Jaa, všichni ho známe a můžeme být jenom rádi, že Johnovi nezkříží cestu. Při vší úctě k Slyově fyzičce by to asi byl rychlý proces. Tony ale bude v lednu někde na venkově natáčet Ong-Bak 2, takže si může americká akční ikona s klidem kosit nepřátele poblíž hlavního města. Pořád ještě doufám, že to bude stát za to.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace