Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Těžké časy pro Pottera?


ikona
imf
harry potterharry potter and the order of the phoenix
 

A mohou za to pravděpodobně sluneční skvrny, které dělají pořádnou neplechu v mozcích hollywoodských pohlavárů. Mohl bych tuhle zprávu přejít jen s tichým posměškem a zařadit ji do škatulky "o tomhle nemá cenu psát", hned vedle nadšených výkřiků Rowlingové o tom, že tenhle týden se jí vážně dobře psalo a že má pro sedmého Pottera vymyšlené hned tři různé názvy. Jenže ono se toho nahrnulo trochu víc a na šílená rozhodnutí ohledně režisérských postů máme v případě potterovských filmů zvláštní, až možná ujetý zálusk.

Nedávno jsme vás informovali o tom, že zbylé dva filmy by si mohli odtočit buď Chris Columbus nebo Alfonso Cuaron. Byla to volba mezi hodným a zlým, teď pro změnu přichází něco moc ošklivého. Když už se zdálo, že Warneři chytli rozum za správný konec, objevuje se ve hře nové jméno, přesně korespondující s jejich původní taktikou. Přivítejte na scéně Michaela Hoffmana.

Možná by se teď hodilo říct "Who the f*ck...", ale tenhle fór v redakci nějak zestárnul a vzhledem k tomu, že mě na průmyslovce učil matematiku jistý Michal Hoffman, nebyl bych k vám úplně upřímný. Byl to sympatický stařík, uměl brát schody po čtyřech (v obou směrech!), ale režii Pottera bych mu vážně nesvěřil. Tak možná konstrukci Thaletovy kružnice, ale to už je jiný příběh.

Hoffman má podle naší redakce ty nejlepší předpoklady - narodil se na Havaji, je mu padesát a zatím točil jen komorní dramata, o kterých nikdo nikdy neslyšel. Musíme zatleskat, protože už jsme nečekali, že by Warneři vymysleli něco horšího. A jim se to povedlo. Ach, ty zatracené skvrny na Slunci. Díky nim se vůbec dneska řádilo - De Niro bude hrát v policejním buddy movie s 50 Centem a Kubrickův syn natočí tatínkův desítky let starý scénář. Zřejmě je na čase to ozónovou dílu řádně zacelit, než dojde k obrovským škodám.

p.s. Samozřejmě je ta informace vysoce neoficiální, takže jí prostě nevěřte, udělejte si kafe a bude vám zas dobře. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace