Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Statham krade ostošest


ikona
imf
jason statham
 

Jason Statham má na lupičské filmy docela štěstí. Objevil se v Loupeži po italsku, měl by si brzy střihnout její brazilskou mutaci a i jeho ostatní postavy mají často sklon ke kleptománii. To všechno ale byly jen drobné fušky proti tomu, co ho čeká teď. Slavná loupež na Baker Street v roce 1971 zamotala britské policii hlavu natolik, že dodnes nebyly zveřejněny žádné detaily. Peníze se nikdy nenašly, viníci nikdy nebyly dopadeni. Díky absenci faktů koluje řada mimořádně vypečených historek a z nich asi Dick Clement a Ian La Frenais poskládali scénář k akčnímu thrilleru, který osedlá Roger Donaldson.

Toho asi neznáte, protože je režisérem malých, leč celkem zajímavých snímků - Mutant, Třináct dní, Rozpoutané peklo a nebo Nejrychlejší indián. Většina z vás ale bude znát hlavně Test s Colinem Farrellem a Al Pacinem, další záležitost na motivy skutečných událostí. Oproti původně ohlášenému Haroldu Beckerovi (Malý svědek, Mercury) je to rozhodně krok správným směrem a doufejme, že i další úspěšný zářez ve Stathamově kariéře. Něco mi napovídá, že v Baker Street se bude víc mluvit a napínat, než akčnit a vybuchovat, ale menší relax Jasonově akční povaze určitě neuškodí. A nám jakbysmet.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace