Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zastavte je někdo!


ikona
imf
saw 3sequel
 

Děláme si v trailerové sekci vytrvale srandu z ukázek na Saw 3, ale stejně tomu asi nezabráníme. Navzdory tomu, že Jigsawovy hrozby už zní notně vyčpěle, ohlásili producenti práci na čtvrtém a pátém díle. Banda Ukrajinců za psacími stoly už maká na plné obrátky, aby se Jigsaw do roka a do dne opět vrátil a rok poté si to zřejmě celé zopakujeme. Harry Potter jenom bezmocně čumí, protože Saw se pravděpodobně dostane k sedmému dílu třikrát rychleji, než střapatý kouzelník. Hlavně když to sype, ne?

A ono to opravdu sype. Zájem o třetí Saw je navzdory ujeté "tv spotové" kampani značný a na Halloweena bude v kinech narváno. Jediným průšvihem by tak mohlo být neustálé přidělávání nových postav (rychle nám to na plátně umírá, jen co je pravda) a naopak udržování Tobina Bella ve hře. Oznámení dalších dílů sice pár fanoušků znechutilo (protože se dá automaticky předpokládat, že i tentokrát Jigsaw přežije), ale málokdo předpokládal konec komerčně veleúspěšné série. Kde ale bude tomu peklu konec? I Zdeněk Troška si po třech Kameňácích uvědomil, že by jaksi bylo proti dobrému vkusu pokračovat dál, ale Lions Gate Films to zjevně vidí jinak a docela se divím, že už není v přípravě televizní seriál, počítačová hra a akční figurky od Mattela. Značka přece prodává a musíme ždímat, dokud je z čeho.

Ale vykašlete se na Jigsawa. Na cestě jsou zajímavější čtyřky, které k takhle vysoké číslovce potřebovaly alespoň dvacet let vývoje. Rambo IV, Die Hard 4 a nebo Terminátor 4, se kterým se hýbe doslova mikroskopickou rychlostí. Jonathan Mostow si raději odběhnul patlat Sub-Marinera, Arnie vzkazuje, že jestli zůstane v politice, tak přijde maximálně natočit cameo (Co takhle televizní reklamu na sluneční brýle? To by bylo stylové) a tak jediný, kdo hýří nadšením je jeden ze scenáristů Michael Ferris (ten totiž už dostal zaplaceno :). Nový scénář je prý patřičně temný a dostaneme se v něm do tolik slavné postapokalyptické budoucnosti. Hlavní příběhová osa se bude točit kolem Skynetu a jeho fungování. Nahlédneme prý do útrob nejpodlejšího počítačové mozku tak, jako ještě nikdy předtím. Jen abychom se toho dožili.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace