Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Burani vládnou


ikona
imf
jackassjohnny knoxville
 

A i proto se Paramount rozhodl v rámci svého programu "dejte zelenou komediím" zařadit do svých plánů na rok 2006 další Jackass: The Movie. Nevím jak moc jste s touto problematikou obeznámeni, ale v podstatě jde o partu maniaků, v čele s Johnnym Knoxvillem, kteří vymýšlejí nejrůznější kaskadérské kousky. Nejde ale o tradiční stunty jako ve filmech, tyhle mají skutečný říz, ať už si pod tím fanoušek MTV představuje cokoliv. Některé jsou zábavné (skoky do políčka kaktusů, jízda z kopce v obrovském nákupním vozíku), některé divné (střílení čehokoliv na kohokoliv, pití mléka za účelem vyvolat dávivou reakci) a zbytek je prostě nechutný (od vylučovaní nejrůznějších tekutin, až po dopravování cizích předmětů do těla, pomyslný vrchol stále představuje angličák prohnaný análním otvorem až někam do střev).

V Americe měla tahle "reality" show takový úspěch, že vznikla celá řada následovníků (Viva La Bam, Crazy Monkey a Dirty Sanchez), u žádného z nich jsem nevydržel ani deset minut a o inteligenci všech zúčastněných si myslím svoje (i když některé kousky jsou prostě hodné respektu... naskočit hlavou na zapnutý stropní větrák, to už chce trochu odvahy), zjevně jsem ale bručoun a nedokážu ocenit novou kulturu, jak mi bylo kdysi vyčteno pod recenzí prvního filmu na jednom filmovém serveru. I druhý Jackass: Movie bude sestřihem toho nejlepšího, nataženým na celovečerní stopáž. První díl byl pro Paramount nejúspěšnějším video releasem roku 2002 a vydělal přes 60 milionů dolarů, takže dvojka se možná dostane i do kin a stejně jako u prvního dílu bude obsahovat pár věcí, které se do televizní verze nedostaly, většinou proto, že je MTV odmítla vysílat.

Už se těšíte, až si Johnny Knoxville připojí elektrody na bradavky a skočí do bazénu s fritovacím olejem? Paramount doufá, že to bude lidem stát za osm dolarů vstupného, ale my se naštěstí nemusíme bát. Videopůjčovny to jistí a v Paramountu naštěstí plánují i serióznější projekty, třeba nový film Davida Finchera a Brada Pitta, adaptaci Ludlumovy knihy The Chancellor Manuscript s Leonardem DiCapriem a svoje želízka v ohni budou mít i Darren Aronofsky (Black Flies) a Antoine Fuqua (By Any Means Necessary).

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace