Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Knažko do hostelu, Williams do bordelu


ikona
imf
eli rothhostel 2
 

...a Carrey do háje. Tak by se dala ve zkratce popsat nejnovější škatulata na hollywoodské scéně. Zatímco Carreyho nová romantika s Cameron Diaz (A Little Game) se nakonec nekoná a celý štáb byl rozpuštěn dva týdny před začátkem natáčení, všichni ostatní už žhaví kamery. Hvězdně obsazený thriller The Tourist od neznámého debutanta Marcela Langeneggera (pořád v redakci řešíme, jak se k tomu ten kluk dostal :) už má konečně svojí femme fatale. Vedle Hugha Jackmana a Ewana McGregora si zahraje Michelle Williams, kterou jste naposledy mohli vidět třeba ve Zkrocené hoře. Tady bude asi o poznání méně oscarová a o notný kus více sexy. Přeberte si to, jak potřebujete.

Nejzábavnější novinky samozřejmě opět přináší Eli Roth a souvisí s obsazením druhého hostelu (Hostel: Part II), který už se čile natáčí, takže bych vám doporučil se na čas vyhýbat barrandovským studiím, Českému Krumlovu a Karlovým Varům. Nikdy nevíte, co tam na vás může skočit. S hereckým ansámblem Eli skutečně zacvičil a stihnul do něj nacpat několik modelek z Maximu a Milana Kňažka. Ten mu jednou za tuhle roli určitě poděkuje ve svých memoárech, o tom nelze pochybovat. Děj se pořád ještě nezměnil - italské studentky (=modelky z Maximu) odjíždějí na exotický víkendový trip do východní Evropy (=Krumlova), kde potkají místního Darth Vadera (=Kňažko? :) a než stihnou říct "srolovaná podprsenka", už se smaží v ohni pekelném a jsou jim separovány vnitřní orgány. Pak se v záběru objeví Jay Hernandez s motorovou pilou a... zbytek už znáte. Docela mě zajímá, jestli hodlá Roth v barrandovských ateliérech stavět funkční repliku Kolosea, nebo bude natáčet i v Římě. Každopádně si fakt dejte pozor, abyste na něj nenarazili v některém z pražských barů. Dost možná by vás chtěl obsadit. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace