Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Uwe vymýšlí sequely


ikona
imf
sequeluwe boll
 

Možná by se vám mohlo zdát, že kdykoliv nám dojdou dobrá témata na novinky, sáhneme po Uwe Bollovi (máte pravdu!), ale ten klučina je prostě příliš aktivní a cokoliv co vypustí do světa jednoduše stojí za to! Teď konečně zjistil, že může natáčet i pokračování svých hitovek a pokud o sequelech platí, že bývají většinou horší než originály, zřejmě bychom měli zalézt do atomových krytů.

Momentálně je Uwe plně vytížen natáčení filmové verze Postal, ale už má prý v hlavě minimálně dva další díly BloodRayne. To je film, který mu přinesl několik probdělých nocí a dokonce kvůli němu zažaloval pár amerických společností, které ho neuvedly v takovém počtu kin, jaký si Uwe představoval. Aneb na někoho ten neúspěch svést musíte. Navíc se německá vláda konečně dozvěděla o jeho filmech a změnila zákony tak, aby nemohl znásilňovat daňovou soustavu. Uwe poctivě shání peníze jinde, ale mezitím přišel na to, že sequely může natáčet za menší rozpočty a lidé na ně stejně přijdou, protože přišli i na první film. Skutečně přišli? Logika tu trochu skřípe, ale nezapomínejte, že Uwe má doktorát a tak to musí vědět nejlíp. Proto vznikne BloodRayne: Deliverance. odehrávající se na Divokém Západě a dost možná i BloodRayne III, ve které se přesuneme do zákopů druhé světové války. Uwe Boll je ochoten připsat do scénáře Hitlerův kybernetický klon, jen aby se film lépe prodával. A Kristanna Loken si užije další žhavé erotické scény. Podle všeho se hodně těší, ostatně Dr. Boll ji teď obsazuje pravidelně, takže nemá důvod si stěžovat.

A to není všechno. Kromě upířích fanoušků mohou sténat i ti ostatní, protože Boll chystá Alone in the Dark 2. Teď jistě skřípe zuby, že House of the Dead 2 nechal natočit někoho jiného. Mohla z toho být svatá sequelová trilogie. Boll má totiž licence na herní tituly zakoupené na několik let a do té doby je může ždímat horem spodem. Proč ho to nenapadlo dřív? Dobré nápady holt do jeho hlavy putují pomalu. :) Znamená to pro nás vůbec nějaká pozitiva? Dost možná ano... pokud se bude věnovat sequelům, sníží se jeho průnik do dalších herních sérií (Far Cry např.) a my zůstaneme ušetřeni. Ano, jsem naivní. Co mi zbývá...

p.s. Dungeon Siege 2 už teď vidím v jasných barvách. Jestli Jason kývne, strhnu jeho čerstvě nalepený plakát ze stěny. Na agresivnější gesto nemám odvahu. Však víte jaké má Jason bicepsy. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace