Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Noc plná trailerů #2


ikona
imf
redakcetrailerzone
 

Opakování je matka moudrosti. Jelikož naše první Trailer Night zaznamenala slušný úspěch, rozhodli jsme se celou akci zopakovat. Bude to tak trochu opožděná oslava našich prvních narozenin (ten čas ale letí, co?) a trochu víc opožděná oslava tří let trailerového juchání (TrailerZone vznikla v září 2003). Jinými slovy: Důvodů proč se sejít, je víc než dost. Tentokrát nás snad nenecháte ve štychu, až promítačka nadobro zhasne a půjdete si o společných filmových vášních popovídat někam k dobře vychlazenému moku. Je to nabídka, kterou byste měli vzít za slovo.

Ale nepředbíhejme. Druhá noc plná trailerů se odehraje 13. října 2006 v kině Oko od 21:00. To je vše, co potřebuje Pražák vědět. Chudého Pražáka by pak mohlo zajímat, že vstupné bude 79,- a lístky si může zarezervovat zde. Ostatním obyvatelům pak zcela jistě pomůže tato mapka, díky které se určitě neztratíte. V kině je prý i slušná kavárna, takže se před samotnou akcí můžete občerstvit.

Show začne v 21:00 a její stopáž bychom mohli zhruba odhadnout na dvě hodinky (čti "bude to trvat minimálně tři"). Redakce se dostaví v plném počtu a krom pěti desítek těch nejlepších upoutávek nabídne i nějaké to povídání, tentokrát zacílené na trochu odbornější témata, než v případě prvního večera. Dozvíte se něco o výrobě trailerů, lidech, kteří jsou zodpovědní za střih, marketing, výběr hudby a namlouvání komentářů. Zabrousíme i do oblíbených trailerových klišé.

Máme svoje mediální sítě natažené všude možně, takže se publikum zřejmě neomezí jen na fanatiky z MovieZone. Berte to jako varování, abyste si svoje lístky včas zamluvili (kino má 397 míst). Pokud chcete další životně důležité detaily, klidně se ptejte, ale v některých ohledech zůstaneme tajemní jako hrad v Karpatech. Bez překvapení by to nebylo ono.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace