Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rozloučení s kvízem...


ikona
imf
redakce
 

Jak se píše to parte safra... Aha, takhle... Tragicky skonal těsně před završením stovky křížků. Rozloučení proběhne ihned, za účasti pozůstalých z řad redakce i čtenářů. Byl jsi nám dobrou rubrikou, společníkem i původcem mnoha cen. Odpočívej v pokoji.

Tak už neplačte, každá záležitost má svůj poločas rozpadu a kvíz musel ustoupit do propadliště dějin, zejména kvůli tomu, že většinu cen jsme dotovali ze svého skromného výdělku. Ten teď v celé výši připadá na server, který pohání MovieZone jako dobře promazaná nadzvuková saň a my pevně doufáme, že přispěje ke komfortnímu surfování i stahování toho nejlepšího, co bylo, je a bude na našich stránkách k vidění. Všechno ale něco stojí a proto se musíme s kvízem rozloučit. Udělejte to pokud možno v klidu a možná by neuškodilo ani trochu piety. Byl tu s námi rovných 95 týdnů (plus minus).

Nikdo samozřejmě nepřijde o svoje ceny. Poslední uzavřené čtvrtletí už bylo s výherci konzultováno - první cenu si odnese Killerzeli a Rastr s Harry Potterem se demokraticky domluví na ceně za druhé a třetí místo, protože u nich došlo k rovnosti hlasů.

Do kvízu budete moci nadále přistupovat skrz tento link a prohlédnout si tam statistiky soutěžících nebo starší kvízové otázky. Z hlavní stránky tato rubrika nadobro mizí, což mj. přinese více prostoru našim hostům - Tetsuovi a Durovi. A abychom vám to loučení přeci jenom trochu usnadnili, připravili jsme pro vás na závěr kvíz o tři zajímavé ceny - jedná se o tři balíčky Battle Royale I+II. Stačí uhodnout z jakých filmů jsou tři obrázky pod tímto textem a odpověď zaslat do týdne (čtvrtka 28.9. 17:00) na adresu souteze@moviezone.cz. Uveďte tam správné odpovědi a svůj nick na MovieZone. Každý má pouze jeden pokus, do slosování budou zařazeny ty odpovědi, které správně uhodnou všechny tři obrázky. Vyhlášení pak provedeme v rámci novinkové rubriky, případně v diskuzním fóru. Výherci budou kontaktováni skrze mail.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace