Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Velký Bratr se blíží...


ikona
imf
big brotherseann william scott
 

Ale tentokrát naštěstí v americké a čistě komediální verzi. Majitelům licence už asi nestačí ždímání východoevropských teritorií a rovnou se upsali Hollywoodu. V produkci 20th Century Fox tak vznikne komedie Big Brother, o netradiční soutěžní dvojce ve slavné reality show. V rámci opepření základního konceptu je totiž elitní manažer (Seann William Scott) spřažen s nezvládnutelným teenagerem. Vydržet to v jedné vile se zdá jako nezvládnutelný úkol, ale ti dva k sobě nakonec najdou cestu, když Scott začne mládence poučovat o tom, jak to chodí ve světě velkého byznysu. Žralok v práci rovná se žralok v životě a tak ostatní soutěžící rychle pochopí mnohé významy termínu duševní terorista.

V režii Lukea Greenfielda (Sexbomba od vedle) se tak z "nevinné" soutěže stávají válečné zákopy a producenti samozřejmě jen zlomyslně přihlížejí, protože ratingy letí vzhůru raketovým tempem. Diváci nasycení nejrůznějšími reality show možná právě takový scénář uvítají a Scott mi do toho sedne jak oliva do Martini. Důležité samozřejmě bude obsazení oné teenagerské role, ale po Sexbombě od vedle bych na Greenfieldův film šel tak či onak. Scénář mimochodem sepisuje W. Blake Herron (první Bourne).

Scott se objeví i jako zneuznaný školník, který začne úplnou náhodou trénovat školní tým tenistů. Film se jmenuje Gary the Tennis Coach a natáčet se začne koncem října pod taktovkou Dannyho Leinera (Hele, vole, kde mám káru?, Zahulíme, uvidíme).

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace