Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Scarlett je až příliš sexy!


ikona
imf
scarlett johansson
 

Alespoň si to myslí testovací publikum snímku The Black Dahlia. Nevím tedy kde se toulalo posledních pár let, co Scarlett vyrostla a příjemně se zakulatila na těch správných místech, ale to už nechme na posouzení jiným. Někteří filmoví novináři a také diváci testovacích projekcí se po zhlédnutí filmu ozvali s tím, že Scarlettina erotická scéna je natolik odvážná, že na ně působila až rušivě. Museli na ní myslet až do konce filmu a nevěnovali už pozornost ději.

Nevím... tam odkud pocházím se tohle za negativní komentář nepovažuje a rozhodně tu není co napravovat. Alespoň tedy doufám, že Brian De Palma uvažuje stejně. Film už má beztak na triku eRko za brutální vraždění a sprostou mluvu, takže nějaká ta nahota nás už nezabije. A premiéra je navíc už za deset dní. Příliš pozdě na nůžky. Uff... najednou se tu udělalo nějak horko. Já jen doufám, že vám tahle novinka nepřijde příliš jednostranně zaměřená, nebo snad perverzní. Jenom jsem chtěl poděkovat Hollywoodu, že je zas jednou zemí neomezených možností, Brianu De Palmovi, že konečně udělal to, čeho se Michael Bay (a jeho PG-13 Ostrov) bál a samozřejmě pogratuloval marketingovému oddělení Universalu k dalšímu úspěšnému zářezu.

Upřímně, když si dáte dohromady ty malé i větší nezávislé/nekomerční filmy, co si z nich pamatujete? Tady ukázal zadek George Clooney, tohle je penis Colina Farrella, tady se "skoro" svlékla Natalie Portman a v téhle scéně pro změnu zakázali nahotu Scarlett Johansson. Mají nás pěkně na pekači, jen co je pravda.

p.s. Už aby byla projekce. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace