Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Z Kutchera bude ING.


ikona
imf
ashton kutcher
 

A to zní samo o sobě velmi zábavně. Hvězda televizní stanice MTV si letos usmyslela, že bylo dost škatulkování v populární show Punk'd, která se specializuje na kanadské žertíky pro celebrity, a bokem začala obnovovat svojí filmovou kariéru. Trailer na Záchranáře jste už asi viděli, ale teď chystá Ashton něco mnohem akčnějšího. Stane se z něj inženýr neboli The Engineer. Jako šéf jedné ze staveb se vydá na dokončovací práce do Japonska (že by si Japonci neuměli sami postavit mrakodrap? Koho chcete oblafnout? :) a na letišti si ho spletou s jistým mezinárodním teroristou. Nyní je na útěku v cizí zemi, bez prostředků, dokladů a jakékoliv pomocné ruky. Kutcher tenhle recyklát Uprchlíka koupil v rámci své produkční společnosti a nabídnul Foxům, že do něj nalije pár milionů a zahraje si hlavní roli. Slovo dalo slovo a film nyní míří směrem do produkce. Ještě ale není jisté, že to bude Kutcherův příští film, protože je ve hře ještě romantická komedie od Sony.

Ta se jmenuje The Arrangement a Kutcher v ní má hrát zahrádkáře, který má jednu magickou vlastnost. Umí spravovat rozpadající se vztahy. To se rychle rozkřikne a tak se z něj stane něco ála Hitch. Když pominu, že z Hollywoodu někdo ústavičně vysává veškerou originalitu, musím dodat, že představa Kutchera v obou zmíněných rolích mě už předem rozesmává. Bude toho kluka za pár let ještě někdo brát vážně? Vylepšit renomé by mu mohl snad jedině nový film Emilio Esteveze, Bobby, ve kterém jde o atentát na senátora Robert F. Kennedyho a někteří o něm mluví jako o dramatu s oscarovými ambicemi. No hlavně, aby v něm Kutcher nezkoušel někam utíkat. S Kocourem si o jeho běžeckých dispozicích myslíme své (viz Butterfly Effect).

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace