Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tom Cruise balí kufry?


ikona
imf
tom cruise
 

Rajtování na pohovce - 1 milion. Muchlování s Kanye Westem - 10 milionů. Svatba s Katie Holmes - 100 milionů. Vyhazov z Paramountu - k nezaplacení. To není nová reklama na Visa karty, spíš vylíčení současného stavu Toma Cruise. Jedna z největších hollywoodských hvězd současnosti totiž po čtrnácti letech spolupráce dostala košem od Paramountu, který se rozhodl neprodloužit s Cruisem smlouvu na další dva roky. Summer Redstone, jedna z manažerek studia k tomu řekla, že Cruisův soukromý život podle všeho razantním způsobem ovlivnil tržby jejich největšího letního trháku (M:I-3). Fanoušci se v několika nezávislých anketách jasně vyjádřili v tom smyslu, že na film nešli hlavně díky Cruisovu podivnému chování, které se projevovalo v posledních měsících nejrůznějšími způsoby. O Tomových aférkách byly popsány stohy papíru a tak je nemá cenu rozebírat, ale celá aféra už evidentně způsobila přetečení poháru trpělivosti, protože se studio zbavuje své dost možná největší hvězdy.

Možná si opravdu myslí, že se Tom nadobro zbláznil a pomůže mu už jen ústavní léčba (např. malou Suri od porodu ještě nikdo neviděl, Cruise na prvních exkluzivních fotkách asi hodlá vydělat miliardu, tak nějak po vzoru Angeliny Jolie... dokonce se začíná spekulovat o tom, jestli to dítě vůbec existuje. ;). Cruisova produkční partnerka Paula Wagner však reagovala na vývoj situace zhruba takto: Rozhodli jsme se s Tomem k dobrovolnému odchodu z Paramountu a byli jsme to my, kdo se rozhodl neprodloužit smlouvu. Myslíme si, že Tomova sláva už je natolik veliká, aby působil na hollywoodském trhu jako nezávislý hráč. Už není třeba, aby se Tom skrýval pod křídly některého z velkých studií. Může přijímat nabídky sám za sebe. Tohle byl vždycky náš sen.

Paula si zřejmě ani po dlouholeté praxi v oboru neuvědomuje, že Tomík dostával role a štědré honoráře především proto, že byl pod křídly velkého studia. To studio ho živilo a na oplátku čerpalo miliony za jeho tvář a jméno na plakátech. Myšlenka megahvězdy jako nezávislého subjektu je sice zajímavá, ale jakmile se Hollywood rozhodne Cruise dva roky do ničeho neobsazovat, může si rovnou pan Nezávislý otevřít trafiku na Manhattanu, protože na něj všichni zapomenou. He... a jací jste byli? Dost možná je to tentokrát spíš o rčení "Kdo chtěl víc, nemá nic". Kdyby se Cruise začal opět chovat svéprávně a dohodnul se s Paramountem na nějaké nižší sumě za své "služby", neměli bychom asi o čem psát.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (39)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace