Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Uwe už se těší na box!


ikona
imf
uwe boll
 

Vážně k tomu dojde. Uweho management konečně vybral pět nejotrlejších kritiků (a zmínil, že někteří se výzvy zalekli a nabídnutý zápas odmítnuli) a stanovil termíny, ve kterých se Boll utká se svými odpůrci. Celé záležitosti se navíc chytlo největší internetové kasino Golden Palace (každý z nás zřejmě alespoň jednou někde zahlédnul jejich banner :), které proslulo v minulosti řadou exotických aukcí (např. prodejem ledvinových kamenů Williama Shatnera nebo těhotenského testu Britney Spears). Golden Palace zajistí potřebnou publicitu a podělí se s Bollem o náklady z pořádání akce. Čtyři zápasy se odehrají ve Vancouveru dne 23. září, s tím že k jednomu dojde ve Španělsku a bude to taková symbolická předehra (jak se říká v Mortal Kombatu "Taste of things to come"). Mocný Uwe totiž ve španělské Malaze bude přebírat ocenění za Bloodrayne (bože, bože) a při té příležitosti chce fanouškům přichystat něco speciálního. Přesné datum bude oznámeno co nevidět a také tento zápas bude natáčen Uweho štábem, aby mohly být záběry z něj použity v novém filmu Postal, který je samozřejmě opět adaptací počítačové hry.

V akci která je pracovně nazvána "Raging Boll" nastoupí do ringu jako první Carlos Valencia, kritik ze Španělska, který Uweho na svém webu válcuje takřka nepřetržitě. Svůj výběr mezi pět vyvolených Carlos oslavil velmi stylově.

Tahle španělská odbočka je však ojedinělá, ostatní kritici už pocházejí ze Severní Ameriky. Jedná se o zástupce serveru Something Awful, Aint It Cool News, kanadského kritika, který Uweho pomlouvá v rádiu a nakonec sedmnáctiletého mladíka, který do Uweho řeže v nejrůznějších diskuzních fórech. Sedmnáctiletý klučina... žijící s rodiči. Vzpomínáte na úplný závěr Jay and Silent Bob Strike Back? Uwe to zadaptoval do reálu, problém je jenom v tom, že to myslí vážně. Budeme se smát? Nevím, nevím... a jsem naštvaný, že mě nevybrali. :)

Mírně sestříhaný, ale obsahově nezměněný úryvek z Bollova komentáře k Alone in the Dark. Neuvěřitelné...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace