Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

SG-1 končí, Atlantis jede dál...


ikona
imf
seriálstargate
 

Už je to tak. Seriálová sezóna se pozvolna rozjíždí (druhá série Prison Break odstartovala včera večer) a tak se začíná objevovat i spousta zajímavých zpráv od producentů a samotných televizních stanic. Jedna ze smutnějších míří k fanouškům seriálu Stargate SG-1, pro který bude jeho desátá sezóna poslední. Kanál SCI-FI nicméně potvrdil, že Stargate: Atlantis bude pokračovat čtvrtou sezónou, takže jde hlavně o finální předání žezla a možná i nějaké ty úspory. Ono deset sezón je víc než dost a SG-1 nedávno oslavila 200. epizodu. Všechno dobré jednou musí skončit.

Bude docela zajímavé sledovat, kam se hvězdy seriálu rozprchnou po jeho skončení. Pohyb hvězd a hvězdiček na televizním poli je totiž v poslední době (i díky štědrým honorářům) docela čilý. Víme třeba, že Jason Priestley nebo Christopher Lloyd se objeví v druhé sezóně série Masters of Horror (o Masters of Sci-fi, což je podobná série od stejných producentů, už jsme psali). Priesley si zahraje pod vedením Joea Danteho, Lloyd se objeví v povídce podle Clivea Barkera. Můžete se těšit.

Pokud máte raději klasiku jako třeba 24 hodin, možná vás potěší, že do šesté sezóny populárního seriálu míří Kal Penn, který se vypracoval z huliče Kumara na poskoky ve větších filmech (Superman se vrací) a teď snad utrhne trochu televizní slávy, aby si mohl vydupat natáčení sequelu k Zahulíme, uvidíme. Těší se na to celá redakce. :) Ve Čtyřiadvacítce by se měl objevit i Peter "Piškot" MacNicol.

A nakonec zpráva pro počítačové nerdy. Chystá se seriál C.P.U. Super, ne? Vlastně vás musím zklamat (sám sebe taky), nejedná se o seriál postihující výrobu křemíkových strojů, vlastně je to zkratka Crime Prevention Unit a bude to další z nekonečných seriálů o svědomité práci policistů, tentokrát hlavně psychologů, kteří se snaží vytipovat zločince dříve, než stihnou udeřit. Boooring. :)

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (57)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace