Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone FM #7: Z Miami do N.Y.


ikona
imf
radio
 

Miami Vice, World Trade Center a náš milý host, to jsou tři klíčové body sedmého radioaktivního řádění. Krom rozebrání čerstvých dojmů ze dvou velmi očekávaných a velmi překvapivě dopadnuvších filmů jsme přizvali k mikrofonu Tetsua alias Kamila Filu, se kterým se na stránkách MovieZone budete od září čas od času potkávat. Určitě to pro vás bude zajímavé osvěžení. I díky zvýšenému počtu lidí a názorové bouři se nám to protáhlo na mohutných 107 minut, které jsme rozdělili na pět dílů. Krom již zmíněných rozborů vás čeká jemné ohlédnutí za tématem Guilty Pleasures a především bohatý rozbor těch nejlepších filmových přestřelek. Přirozeně nesmí chybět ani čtenářské dotazy.

Moviezone FM #7 - 1. část (24 minut) - Rozbor Miami Vice
Moviezone FM #7 - 2. část (29 minut) - Rozbor World Trade Center
Moviezone FM #7 - 3. část (22 minut) - Top 3 nejlepších filmových přestřelek
Moviezone FM #7 - 4. část (12 minut) - Téma: Guilty Pleasures - aneb skrývané filmové lásky
Moviezone FM #7 - 5. část (20 minut) - Čtenářské dotazy (dabing vs. originál, u jakého natáčení bychom chtěli být a herci, co nás v poslední době zklamali či překvapili)

Omluvte okolní hluk (otevřené okno) a šum (zapnuté repráky), viníci budou potrestáni. :) Většina nelidských zvuků v pozadí pochází od imfa (rozvrzaná židle), Civala (bubnující prsty) a Kocoura (plechovka od piva). V dotazech se nám množí stále stejná jména, takže se nenechte prosit a nakráčejte do vzkazníku k imfovi. Nemůžeme zaručit, že na některé otázky odpovíme, ale ty zajímavé se do vysílání snažíme procpat za každou cenu. Tak nám dejte vědět, co vás zajímá. To samozřejmě neplatí jen o všetečných dotazech, ale i o názorech na naše vysílání. Ale to už bych se opakoval. A hlavně pochvalte Tetsua, že s námi ty necelé dvě hodinky vydržel. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace