Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zabili Ace, parchanti!


ikona
imf
ace venturasequel
 

Jako by nestačilo, že musím z hlavy neustále vytěsňovat průměrný druhý díl (a to jsem ještě hodně milý), pomazané hlavy v produkční firmičce Morgan Creek si vymyslí Ace Venturu 3. Nejradši bych je i s jejich dolarovými ambicemi poslal někam, ale to už stejně ničemu nepomůže. Nakoukejte alespoň pětkrát prvního Venturu, abyste si ty příjemné okamžiky s Jimem Carreym v nejlepší formě pečlivě vryli do paměti. Už se to totiž nikdy nevrátí, teď už to bude jenom horší.

Třetí díl totiž není klasickým sequelem a scenáristé (jsou tři) ani nehodlají použít klonovací fintu ze čtvrtého Vetřelce. Mnohem spíš se přiblížíme čtvrtým Prcičkám, kdy na hudebním táboře oxidoval Stiflerův bratr. Tady je to rovnou Ace Ventura Jr., snažící se dokázat, že jablko nepadlo daleko od stromu. Ale ukažte mi v Hollywoodu nějaké "jablko", které nepadlo daleko od Jima Carreyho? Navíc to bude muset být nějaký dorostenec a tam už vážně žádný komediální talent nevidím napravo ani nalevo. Jestli si produkce myslí, že Aceovo kouzlo je v excentrickém ohýbání obličeje, pak na to všichni dojedeme. Zábavné je i to, že ani jeden ze scenáristů ještě na IMDb nemá profil. Buď jsou to nepoznaní géniové, nebo už radši nevím. Nechci domýšlet další depresivní teorie, ale myšlenka na třetího Venturu mi, narozdíl od Xtých Tajemství loňského léta, Prciček nebo Nebezpečných her, trochu hýbe žlučí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace