Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Wolverine předběhne Supermana


ikona
imf
bryan singersuperman returnswolverineX-Men 3
 

A Superman pro změnu utrum. Alespoň tak to zatím vypadá podle nejnovějších zpráv, které obíhají Hollywoodem. Producentka Lauren Shuler Donner se rozpovídala o čtvrtých X-Menech (nevěřili jste snad tomu, že trojka byla poslední v řadě, že ne?), ale zároveň také potvrdila, že se jich nedočkáme v nejbližší době. Důraz bude kladen na mladší členy týmu (Pyro, Iceman, Rogue), ale bez účasti Halle Berry nebo Iana McKellena se producenti nechtěji do projektu pustit. Hvězdy holt prodávají. Proto se studio zatím drží původního plánu a horečně pracuje na spin-offu Wolverine, kterému už se upsal Hugh Jackman. Scénář sepsal oficiálně David Benioff a natáčet se začne, až populární Australan dokončí svůj chystaný projekt s Bazem Luhrmannem. Foxové zároveň začali pracovat na spin-offu Magneto, který bude prequelem a nabídne tak Profesora X a Magneta v mladších verzích. Studio zjevně plánuje comicsovou ofenzívu, tak aby v letech 2008-2010 uvedlo do kin vždy jednu comicsovou adaptaci. Věru vychytaná taktika.

Přejme jim to, mají k dispozici dostatečně silné comicsové charaktery, aby si to mohli dovolit. Totéž se bohužel nedá tvrdit o Warnerech a jejich Supermanovi. Už když Singer na Comic Conu statečně hlásal, že Superman se znovu vrátí na v roce 2009, mnozí pochybovali - vzhledem k oficiálním zprávám studia, které uvedlo, že sequel bude schválen jen ve chvíli, kdy severoamerické tržby prvního filmu překročí 200 milionů (do téhle cifry přeci jenom nějaký ten milion chybí). Osud pláštěnkového mstitele je tak přinejmenším nejistý. Bude to o to zajímavější, že Supermana sponzorují Warneři a Legendary Pictures a musí se tak především dohodnout mezi sebou. Pro pokračování mluví především to, že kulisy se dají použít znovu a že experimenty při výrobě jedničky, které stály spoustu peněz, si bude moci Singer odpustit. A nebo dost možná někdo úplně jiný. Vůbec bych se nedivil, kdyby se studio v případě dvojky spokojilo s rozpočtem pod 200 milionů a jiným režisérem. Nebrečte a schválně se zkuste zamyslet nad tím, koho byste na uvolněnou sesli posadili.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace