Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Air: Zrození legendy vrací Afflecka na vrchol, má 100 % pozitivních recenzí


ikona
Spooner
airben affleckmatt damonprvní reakceviola davis
Bude patřit zrození legendárních bot mezi filmy roku? 

Ben Affleck se v posledních letech věnoval spíše své herecké kariéře a coby režisér, který má na kontě pecky Sbohem, baby, Město či oscarové Argo, se spíše flákal. Což byla i vzhledem k tomu, že měl po průměrnější gangsterce Pod rouškou noci co napravovat, docela škoda. Nyní se ovšem režírující Affleck konečně hlásí o slovo s parádně obsazenou novinkou Air: Zrození legendy a operuje s tématem, které mě osobně příliš neláká. Neumím si totiž představit nic méně zajímavého než snímek o zrodu slavných tenisek fimy Nike, a to i přes pojítko s legendárním Michaelem Jordanem. Jenže nyní už mám důvod, proč se na sportovní kousek těšit. Podle prvních reakcí jde totiž o jednu z pecek filmového jara, v níž se vrací Affleck do staré dobré formy.

Rotteny hlásí hezky kulatých 100 % pozitivních recenzí s nadprůměrným ratingem 7.9. Ohlasy pak lákají na divácky chytlavý feel-good kousek s parádním scénářem, jenž dokáže i neznalému divákovi skvěle prodat výjimečnost ikonické značky a samozřejmě i samotného Jordana. Affleckova režie je pak prý neskutečně energická, hravá a servíruje několik úžasných momentů, jež dokážou diváka dojmout. 

Affleck se pak coby herec i režisér opět vyvinul a servíruje opravdu zábavnou podívanou, která vás navíc nabije pozitivní náladou a nadějí. Vyplatila se mu pak samozřejmě sázka i na hvězdné obsazení, a to zejména v případě výtečné Violy Davis v roli Jordanovy maminky. Tady se zkrátka hlásí vysoká spokojenost a mluví se dokonce o prvním letošním vážném adeptovi na prestižní ceny v čele s Oscary. Ben boduje na plné čáře.


© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace