Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Robert Downey Jr. chce zremakovat Hitchcockovu klasiku


ikona
Mr. Hlad
alfred hitchcockrobert downey jr.vertigo
Downey Jr. bude mít strach z výšek 

Robert Downey Jr. se s rolí Iron Mana rozloučil ve velkém stylu, ale vůbec by nás nepřekvapilo, kdyby teď někdo u Marvelu vymýšlel, jak ho dostat zpátky do hry. Pro spoustu diváků totiž marvelovky skončily právě s odchodem Tonyho Starka. Downey je však asi v pohodě. Jeho Dolittle sice propadl a trojku Sherlocka Holmese uvidíme bůhvíkdy a jestli vůbec, letos se ovšem objeví v Oppenheimerovi a jeho jméno má pořád sakra dobrý zvuk. Nejspíš i proto si může dovolit říct si o roli v remaku jednoho z nejslavnějších filmů Alfreda Hitchcocka. 

U Paramountu si totiž hrají s myšlenkou natočit novou verzi klasiky Vertigo, ve které zářili James Stewart a Kim Novak. A Robert Downey Jr. se prý ozval, že by se rád ujal hlavní role bývalého policisty, jenž kvůli strachu z výšek musel opustit policejní sbor a teď ho jeho starý známý požádal, aby zjistil, co se skrývá za podivínským chováním jeho manželky. A pak se to trošku zkomplikuje. 

Downey je dost velké jméno na to, aby si u Paramountu řekli, že to s remakem zkusí, ačkoliv je původní Vertigo taková klasika, že by se na ni podle spousty fandů nemělo sahat. Scénář by měl obstarat Steven Knight, který má na kontě seriálové Peaky Blinders a čerstvě převzal po Damonu Lindelofovi jeho Star Wars. Docela zajímavá jména, takže pokud se povede dostat někoho šikovného i za kameru,mohli bychom se možná začít pomalu těšit.  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace