Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #709 o Pulp Fiction a Brendanu Fraserovi


ikona
Mr. Hlad
brendan fraserindiana jonesmichael cainepulp fictiontexas chainsaw massacrevíkendový výplach
Proč je Brendan Fraser cool? Jak vypadá pinball Pulp Fiction? A kdo je nejlepší tanečník Hollywoodu?  

Pořádný výplach

Lego týdne
Asi si budu muset udělat místo na poličce. Lego totiž vypouští do světa novou stavebnici s Indianou Jonesem a bude sakra velká. Jo a ten šutr se může za Indym valit jako ve filmu, takže neberte to, že jo

Tanečník týdne
Sam Rockwell je herec, kterého máme hodně rádi. Má doma Oscara a během kariéry ukázal, že zvládne komedii, komiksovky, záporáky i charaktery, kterým budete držet palce. A taky že umí sakra dobře tančit. A tančí skoro všude. 

Hra týdne
Filmový Texaský masakr motorovou pilou, který měl premiéru před pár měsíci, jsme docela protrpěli a vlastně je to docela dlouho, co tahle značka nabídla dobrý film. Ale když to nejde v Hollywoodu, tak to půjde třeba ve hrách. A jedna masakrální už se blíží. 

Reakce týdne
Horor Evil Dead Rise se blíží a podle prvních reakcí rozhodně nedělá původní trilogii ostudu. Ne každý je ale toho názoru a jeden z fanoušků se rozhodl to říct přímo Bruci Campbellovi. No a Bruce Campbell na to zareagoval možná ne úplně slušně, ale očividně upřímně

Pinball týdne
Quentin Tarantino by mohl letos začít točit svůj údajně poslední film The Movie Critic, ale až skončí s režírováním, co bude dělat? Hrát pinball, co jiného. Nechal si totiž jeden ve stylu Pulp Fiction postavit. 

Tribute týdne
Každý rok se na Oscarech promítá video s lidmi, se kterými se filmový svět bohužel musel rozloučit. A letos tomu nebylo jinak. Sidney Poitier, Brad Allan nebo Betty White jsou ale naštěstí lidé, po kterých toho zůstalo dost. 

Borec týdne
Brendana Frasera teď miluje celý svět, když dostal Oscara za Velrybu a vrátil se do Hollywoodu. Ale pár lidí ho milovalo i před tím. Minimálně trikaři, kteří dělali na jeho dobrodružné Cestě do středu Země, kterým studio nechtělo zaplatit za jejich práci. A Fraserovi se tenhle přístup moc nelíbil

Casting týdne
Přiznám se, že o komedii California Man jsem ještě před pár dny vůbec nevěděl. On to tedy podle všeho není nijak zvlášť dobrý film, ale teď se o něm mluví hodně kvůli tomu, že si v něm spolu v roce 1992 zahráli čerstvě oscaroví Brendan Fraser a Ke Huy Quan. A mohl tam být i Ben Stiller. 

Projekt týdne
S umělou inteligencí si člověk celkem užije. Už jsme mohli vidět Pána prstenů ve světě Šíleného Maxe a spoustu dalších volovin, ale teď se do Středozemě podíváme znovu. Jak by mohla vypadat adaptace Silmarillionu, kterou by točil Peter Jackson? Klikněte si sem

Duel týdne
Minule jsme se vás ptali, který sequel Vřískotu máte nejraději a nejlépe u vás dopadla dvojka. Pár bodů ale posbírala i čtyřka a já si ji asi budu muset zopakovat. 

Tentokrát se samozřejmě podíváme na Michaela Cainea a od vás možná trochu nečekaně vědět, v jakém filmu byl podle vás Michael Caine nejhorší. Názvy pište do předmětu, v textu důvody. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace